Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Εκδήλωση για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των θεραπειών Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Πάτρα: Εκδήλωση για τα πλεονεκτήματα και...

Την Κυριακή 26/11 στις 18.00 στο ξενοδοχείο Αστήρ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης, πρόληψης, προαγωγής της υγείας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Θεραπειών Πολλαπλής Σκλήρυνσης», την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην οδό Αγίου Ανδρέου και Αράτου στην Πάτρα.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ, Αντώνης Χαροκόπος, ενώ έγκριτοι επιστήμονες (ο κος Ιωάννης Ελλούλ – Αν. Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ο κος Γεώργιος Μανωλέσος – Ψυχίατρος, τ. Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και η κα Μαρίνα Θεοδωρίτση – Φυσικοθεραπεύτρια, ΟΕΠ Leader, Εργ. Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) θα παρουσιάσουν θέματα του επιστημονικού και ερευνητικού τους έργου.

Δυστυχώς η πολλαπλή σκλήρυνση οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα υγείας όπως αναπηρίες και η συγκεκριμένη εκδήλωση θα διαφωτίσει τόσο τους ασθενείς όσο και γενικότερα τον κόσμο για τα νεότερα δεδομένα των θεραπειών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being