Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δείτε τη Νέα κολεξιόν DUR Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18

Δείτε τη Νέα κολεξιόν DUR Φθινόπωρο/Χειμ...

Μια συναρπαστική συλλογή που μας ταξιδεύει στη βρετανική εξοχή

Η DUR υποδέχεται τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 με μία συναρπαστική συλλογή ανδρικών ενδυμάτων που φέτος μας ταξιδεύει στο ξεχωριστό στιλ της βρετανικής εξοχής, με πρωταγωνιστές τη φύση και το χρυσαφί φθινοπωρινό τοπίο.

Στη φετινή συλλογή DUR κυριαρχούν τα απαλά και μαλακά πλεκτά μερινός από νήματα κορυφαίων οίκων, βαμβακερά, πικέ και δίκλωνα πουκάμισα, chinos παντελόνια με εξαιρετική εφαρμογή, σακάκια που ενισχύουν την εμφάνιση για ένα καθημερινό look και ζεστά μπουφάν, δημιουργώντας υπέροχους συνδυασμούς για τη νέα σεζόν σε αποχρώσεις του πράσινου, βουργουνδί, μπλε και καφέ. Τα μοναδικά κασμιρένια κασκόλ DUR και η νέα συλλογή από χειροποίητα παπούτσια, συμπληρώνουν υπέροχα το look, για ένα στιλ που ξεχωρίζει από το πρωί έως το βράδυ.

 

Πιστή στα διαχρονικά σχέδια και στις κομψές επιλογές, η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 της DUR συνδυάζει την αξεπέραστη ποιότητα, το στιλ και design, με προσανατολισμό στις κλασικές αξίες της ανδρικής ένδυσης αλλά και τη διατήρηση μιας μοναδικής σχέσης ποιότητας με τιμή.

Ανακαλύψτε τη νέα κολεξιόν στα καταστήματα DUR.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά