Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 26 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Μια ιδιαίτερα ευοίωνη επιρροή κορυφώνεται σήμερα, η σύνοδος Ήλιου-Δία, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει ενίσχυση οικονομική και ηθική, ενώ είναι πιθανές θετικές εξελίξεις σε ζητήματα κληρονομικά, δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, διατροφής, ασφαλειών κλπ. Παράλληλα, απογειώνει την σεξουαλική σας ζωή. Εύνοια σε έρευνα και ψυχανάλυση. Αποκάλυψη μυστικών. Ψυχολογική απελευθέρωση.

Ταύρος

Ιδιαίτερα τυχερή για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή είναι η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε δεσμούς και συνεργασίες, ενώ έρχονται καλοί άνθρωποι που σας ευεργετούν με κάποιο τρόπο. Παράλληλα, βρίσκετε καλύτερες ισορροπίες στη ζωή και στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ευεργετική για τα εργασιακά σας αλλά και για θέματα υγείας είναι η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, όπως και μια βελτίωση στην καθημερινότητά σας γενικά. Ευκαιρίες επαγγελματικές, θετικές προσαρμογές στη διατροφή, ή μια νέα θεραπεία, δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής.

Καρκίνος

Πολύ ευνοϊκή για τα ερωτικά σας η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ωραίες εξελίξεις και νέους ενθουσιώδεις έρωτες. Επίσης φέρνει επιτυχίες και ανοίγματα σε επιχειρηματικά και δημιουργικά θέματα. Επιτυχίες και σε σχέση με τα παιδιά. Ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδι – επιτέλους χαίρεστε τη ζωή.

Λέων

Ανεβάζει την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η ευοίωνη σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια ευεργετική επιρροή επίσης για θέματα ακινήτων, οικογένειας, σπιτιού – θετικές εξελίξεις στα παραπάνω, βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις, εύνοια απ’ τους δικούς σας. Εάν κάνετε μια μετακόμιση τώρα θα βιώσετε άνεση κι ελευθερία στον καινούργιο χώρο σας.

Παρθένος

Ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες με καλούς κι ευεργετικούς ανθρώπους φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ γίνονται ελπιδοφόρες συζητήσεις. Ίσως λαμβάνετε κάποια καλά νέα. Επιτυχία σε εξετάσεις. Γνώσεις και πληροφορίες που σας ανοίγουν τη ζωή. Ωραία ταξίδια. Εύνοια σε μετακινήσεις κι επικοινωνία.

Ζυγός

Τυχερή για τα οικονομικά σας η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τα έσοδα ή φέρνει διάφορα δώρα, οικονομικά ή άλλα. Παράλληλα, σας βοηθά να εκτιμήσετε περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους, και να απολαύσετε όσα έχετε – και η εκτίμηση είναι η βάση για την αφθονία. Πολύ ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις.

Σκορπιός

Ο Ήλιος συναντά τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος γενναιόδωρη, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορες επιτυχίες και δώρα στη ζωή σας, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της. Βιώνετε ξανά ελπίδα, ενώ ίσως προχωράτε σε κάποιο ευνοϊκό ξεκίνημα ή άνοιγμα. Παράλληλα, τονώνει πολύ την αυτοπεποίθηση, την ζωτικότητα και το θάρρος.

Τοξότης

Ψυχική ανάταση προσφέρει αυτές τις μέρες η ευεργετική σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να αρχίζετε να τρέφετε κάποια όνειρα και ελπίδες που αργότερα είναι πιθανό να ευοδώσουν – ειδικά όταν μπει ο Δίας στο ζώδιό σας, απ’ το Νοέμβριο του 2018. Παράλληλα, απελευθερώνεστε απ’ το παρελθόν και κλείνετε θέματα και κύκλους.

Αιγόκερως

Κάποιοι φίλοι ή γνωστοί παίζουν ευεργετικό ρόλο στη ζωή σας αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να γνωρίζετε καλό κόσμο και να δικτυώνεστε με τρόπο που θα βοηθήσει τη ζωή σας. Μια όψη που φέρνει ελπίδα και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Ευνοεί ομαδικές κι εναλλακτικές δραστηριότητες.

Υδροχόος

Επιτυχίες επαγγελματικές και αναγνώριση κοινωνική φέρνει αυτές τις μέρες η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν ευεργετικό ρόλο. Αυξάνει η δημοφιλία και το κύρος σας. Ευνοεί τα επαγγελματικά ανοίγματα. Παράλληλα, η όψη αυτή σάς βοηθά να οργανώσετε εύκολα κι αποτελεσματικά τη ζωή και τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες

Σας ευνοεί ιδιαίτερα η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες ανοίγει τη ζωή σας και φέρνει διάφορες επιτυχίες και καλές εξελίξεις, κυρίως σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Γνώσεις, δάσκαλοι, βιβλία και εμπειρίες που δίνουν ελπίδα και νόημα. Ευνοεί τη συγγραφή, τη διδασκαλία και τη φιλοσοφία.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being