Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εδώ, ο άνδρας, στα καλύτερά του! Εντυπωσιακή η νέα συλλογή του Principe...

Εδώ, ο άνδρας, στα καλύτερά του! Εντυπωσ...

Όλες οι νέες ενδυματολογικές τάσεις της νέας σεζόν, είναι εδώ

Όλες οι νέες ενδυματολογικές τάσεις της νέας σεζόν, είναι εδώ! Σε μια εντυπωσιακή συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, εδώ, κάθε άντρας μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που θέλει, που ταιριάζει στο δικό του στιλ και που είναι το κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Από το πιο casual ή σπορ ύφος, μέχρι την πιο προσεγμένη και επίσημη εμφάνιση, το Principe θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Με κομψά και άνετα ρούχα για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και με κοστούμια που κερδίζουν τις εντυπώσεις, έχει γίνει το αγαπημένο κατάστημα όλων των ανδρών κάθε ηλικίας.

Ρούχα που αποπνέουν φινέτσα, ποιότητα και γούστο και επιλογές που συνδυάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας με τη διαχρονικότητα, είναι το σημείο αναφοράς του Principe. Στη συλλογή του ξεχωρίζουν και τα εξαιρετικής ποιότητας παπούτσια και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν αρμονικά το συνολικό αποτέλεσμα . Όλα, σε εξαιρετικά καλές τιμές και πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Principe που γνωρίζουν το ανδρικό ντύσιμο όσο κανείς!

Και μην ξεχνάς ότι στο Principe μπορείς να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού! Οι έμπειροι συνεργάτες του θα σε βοηθήσουν να βρεις το στιλ που αναδεικνύει τον καλύτερό σου εαυτό. Κλείσε το ραντεβού σου στο 2610 272005.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή του Principe στα καταστήματά του:

-Ερμού 54 & Μαιζώνος, Πάτρα

-Γεροκωστοπούλου & Κανακάρη, Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά