Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η ατζέντα μέχρι τα Χριστούγεννα γέμισε… “live”στο Royal!

Η ατζέντα μέχρι τα Χριστούγεννα γέμισε… ...

Κάθε βδομάδα κάτι ξεχωριστό, στην κεντρική μουσική σκηνή και το Up Stage

Από αυτή την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου, ίσως χρειαστεί να σημειώσετε μερικές ημερομηνίες που θα κάνουν τη διαφορά:

Επτά (7) διαφορετικές παραγωγές, οχτώ (8) βραδιές πολιτισμού, μουσικής και εξαιρετικής ποιότητας ήδη προγραμματίστηκαν και σας προσκαλούν στον πολυχώρο του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων!

Ξεκινάμε με την καλύτερη διάθεση, εκπλήξεις και πολύ γέλιο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, με το Δημήτρη Σταρόβα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα»! Δύο ιερά (ή σκέτο) τέρατα του χιούμορ συναντώνται στο Up Stage του Royal για μια βραδιά με stand up comedy, μουσική και παιχνίδι με το κοινό!

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, την παραμονή της Εθνικής μας εορτής, φοράμε τα καλά μας και υποδεχόμαστε έναν εκ των κορυφαίων δημιουργών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής: Ο Διονύσης Σαββόπουλος και το εμβληματικό «Φορτηγό» του έρχονται στην κεντρική σκηνή του Royal  Theater για μια μοναδική βραδιά, με μια ομάδα νέων μουσικών και ερμηνευτών.

Μια βδομάδα μετά, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς καταφτάνει στην πόλη με όλη του τη δισκογραφία. Έχοντας φανατικό κοινό στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, η κεντρική αίθουσα του Royal ίσως αποδειχθεί και… μικρή για την αγάπη στο πρόσωπο και τη μουσική του εξαιρετικού τραγουδοποιού!

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι Blues Wire επιστρέφουν στο Royal μετά το απίστευτο “live” του καλοκαιριού στον Κήπο! Αυτή τη φορά στη μουσική σκηνή του Up Stage, με την ατμοσφαιρική αίθουσα να κατακλύζεται από τις blues μελωδίες του κορυφαίου συγκροτήματος στο είδος του στην Ευρώπη!

Για δύο διαφορετικές βραδιές, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Νοέμβριου η μουσική ραδιοφωνική παραγωγός Δέσποινα Κραουνάκη έρχεται στην Πάτρα με τα ωραιότερα τραγούδια από Δύση μέχρι Ανατολή σε ένα Eclectic Dj set. Η «Αλχημίστρια που καπνίζει μόνο φύλλα δάφνης», με τις εκπληκτικές παραστάσεις της Σπείρα Σπείρα στο πλευρό του αδερφού της Σταμάτη, θα επενδύσει μουσικά για 2 βραδιές τον ατμοσφαιρικό χώρο του Up Stage!

Ο Νοέμβριος κλείνει μοναδικά: «Ο Γκάτσος που αγάπησα»! Την Τριτη 21 Νοεμβρίου, Μανώλης Μητσιάς και Καριοφυλλιά Καραμπέτη, μετά το Ηρώδειο, φέρνουν στην Πάτρα την εκπληκτική μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου.

Όσο για το Δεκέμβριο, την Παρασκευή στις 8 του μήνα, η Γιώτα Νέγκα επιστρέφει στην Πάτρα. Ένα χρόνο σχεδόν μετά την απίστευτη βραδιά που μας χάρισε, η κεντρική μουσική σκηνή του Royal ετοιμάζεται να υποδεχτεί και πάλι μια εκ των κορυφαίων φωνών της ελληνικής δισκογραφίας.

Και αυτά είναι μόνο τα… μουσικά!

Ακολουθήστε την ατζέντα του Royal Theater στην ιστοσελίδα του πολυχώρου (www.royaltheater.gr/blog) ή μέσω της σελίδας στο facebook (www.facebook.com/royal.patras) για να γνωρίζετε όλες τις θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, καθώς και πολλές ακόμα εκδηλώσεις που θα προκύψουν μέχρι… μέσα… αλλά και μετά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο!

Royal Theater
Παλαιό ΠτωχοκομείοΑκτή Δυμαίων 53,  Πάτρα
Πληροφορίες  – Κρατήσεις : 2610 310120
www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά