Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Pink επέστρεψε μ' ένα νέο ώριμο και συναρπαστικό άλμπουμ

H Pink επέστρεψε μ' ένα νέο ώριμο και συ...

Τίτλος του, "Beautiful Trauma"

O ραδιοφωνικός παραγωγός και πολύ καλός γνώστης της ξένης μουσικής Γιάννης Πετρίδης στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο (στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, 4 με 5 το απόγευμα) μίλησε για το ολοκαίνουριο άλμπουμ της 38χρονης ποπ καλλιτέχνιδας Pink, από τις σημαντικότερες της γενιάς της όπως την χαρακτήρισε. Το νέο άλμπουμ της Pink έχει τίτλο «Beautiful Trauma», είναι το 7ο της καριέρας της και ήδη το 1ο κομμάτι που έχει ξεχωρίσει και έχει ανέβει στο τοπ 10 σε πολλές χώρες και στο τοπ 25 του Billboard Hot 100, και ακούγεται και στα ραδιόφωνα, είναι το δυναμικό «What About Us».

Η εφημερίδα Usa Today έκανε λόγο για ένα γλυκό και ώριμο νέο άλμπουμ της Pink ενώ εγκωμιαστική είναι και η κριτική του Variety που αναφέρει ότι η Pink από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έχει βοήθεια στη νέα της δισκογραφική δουλειά από τον Eminem και τους σταρ μουσικούς παραγωγούς Max Martin και Jack Antonoff, ωστόσο η δύναμη και επιτυχία του καινούριου της album, πιστώνεται ουσιαστικά στην ίδια.

Η Pink έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το μουσικόφιλο κοινό με τις χαρακτηριστικές ερμηνείες και φωνητική της υπογραφή αλλά και τις ακροβατικές performances της, όπως σημειώνει η Wikipedia. Έχει πουλήσει πάνω από 47 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως ενώ μία από τις γνωστότερες επιτυχίες της είναι το "Get the Party Started", το οποίο ξεχωρίζει και η ίδια.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της δίσκου η Pink έδωσε συνέντευξη όχι σε κάποια γνωστή και μεγάλη δημοσιογράφο αλλά σε μία χαριτωμένη 5χρονη πιτσιρίκα. Το περιοδικό W ζήτησε από την μικρή Madelyn να πάρει συνέντευξη από την Pink και η pop star ενθουσιάστηκε με την ιδέα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Άρθρα για τη νέα δισκογραφική δουλειά της Pink έχουν αυτήν την εβδομάδα και τα Αμερικανικά περιοδικά People και Entertainment Weekly.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture