Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 4 Οκτώβριου

Ζώδια

  • 04/10/2017

Κριός

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο, φέρνει επαγγελματικά ξεκινήματα και νέες συνεργασίες, για δυο ακόμα μέρες, ενώ είναι πιθανοί και νέοι έρωτες απ’ το χώρο δουλειάς. Επίσης πιθανό ξεκίνημα συνεργασίας με επαγγελματίες υγείας. Όμως προσέξτε τις εντάσεις στη δουλειά και γενικά στις σχέσεις, καθώς επικρατεί αρκετός εκνευρισμός και κριτική.

Ταύρος

Πολύ θερμή για τα ερωτικά η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, ενώ για δυο ακόμα μέρες φέρνει ξεκινήματα και αρκετό ενθουσιασμό κι ενδιαφέρον ερωτικό. Μια δημιουργική περίοδος, με νέα project. Πιθανή κι εγκυμοσύνη. Επιχειρηματικές συνεργασίες. Παράλληλα, μπορεί να ξεκινάτε νέα πράγματα σε σχέση με χόμπι και σπορ. Προσέξτε όμως εγωισμούς στα ερωτικά και με τα παιδιά.

Δίδυμοι

Πιθανοί έρωτες απ’ το παρελθόν για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί η θερμή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, όμως είναι μια επιρροή που αυτές τις μέρες προκαλεί κι αρκετό εκνευρισμό στις σχέσεις και συναισθηματικό αναβρασμό. Ειδικά μάλιστα με τους δικούς σας, προσέξτε τις συγκρούσεις. Νέα πράγματα και συνεργασίες σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, συγκατοικήσεις κλπ.

Καρκίνος

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες φέρνει για δυο ακόμα μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, ενώ η επικοινωνία έχει θέρμη και ζωντάνια, έχει όμως και αρκετό εγωισμό κι εκνευρισμό. Ειδικά με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, προσέξτε τις συγκρούσεις. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια, μαθήματα και σεμινάρια, και με πιθανά φλερτ εκεί. Προσέξτε τον εκνευρισμό και στις μετακινήσεις.

Λέων

Ωραία αισθησιακή ζωή αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, ενώ κάνετε τον άλλον πιο δικό σας. Αυξημένη βέβαια κτητικότητα κι εγωισμός. Η όψη αυτή φέρνει και ξεκίνημα οικονομικών συνεργασιών, άνοιγμα νέων πηγών εσόδων, όπως και αγορές ή πωλήσεις. Προσέξτε όμως οικονομικές συγκρούσεις και απερίσκεπτες αγορές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη συναντιέται με τον Άρη στο ζώδιό σας, μια σύνοδος πολύ θερμή, που φέρνει νέα ερωτικά ξεκινήματα και αρκετό ενδιαφέρον στις σχέσεις σας, ενώ ξεκινούν και καινούργιες συνεργασίες, για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί. Προσέξτε όμως τον εγωισμό, τον εκνευρισμό, τις βιασύνες και τις κακομαθημένες συμπεριφορές στις σχέσεις.

Ζυγός

Παρασκήνια και ξεκινήματα ερωτικά φέρνει για δυο ακόμα μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε παράνομους δεσμούς ή έρωτες που βασίζονται σε ψευδαίσθηση. Ταυτόχρονα, μπορεί να κλείνουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, όχι απαραίτητα με ευχάριστο τρόπο, καθώς δημιουργεί εκνευρισμό η όψη αυτή, όπως και εσωτερικό θυμό.

Σκορπιός

Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η οποία κάνει ενδιαφέρουσα την κοινωνική αλλά και την ερωτική σας ζωή. Πιθανοί νέοι έρωτες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους, για δυο ακόμα μέρες. Ωστόσο προσέξτε τις εντάσεις με φίλους, γνωστούς και γενικά στις σχέσεις σας – αρκετός εγωισμός.

Τοξότης

Καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες φέρνει για δυο ακόμα μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, μια επιρροή έντονη επίσης και δραστήρια για την κοινωνική σας ζωή, με διάφορες γνωριμίες. Παράλληλα, μπορεί να υπάρχουν και έρωτες με άτομα εξουσίας ή στον επαγγελματικό χώρο. Προσέξτε όμως εγωισμούς και συγκρούσεις στις σχέσεις, ιδιαίτερα κιόλας με άτομα εξουσίας.

Αιγόκερως

Δυνατή ερωτικά η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, φέρνει αυτή την εποχή ερωτικά ξεκινήματα, ενώ μπορεί να ξεκινούν σχέσεις αλλά και συνεργασίες με άτομα απ’ το εξωτερικό. Επίσης είναι πιθανό ξεκίνημα συνεργασίας που αφορά θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Προσέξτε τις πολιτικές και φιλοσοφικές διαφορές στις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Έντονη κι ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή για δυο ακόμα μέρες με τη θερμή σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η οποία προσφέρει αρκετό πάθος και ζωντάνια. Επίσης είναι πιθανό ξεκίνημα οικονομικών συνεργασιών κι επενδύσεων. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ίντριγκες και οι χειριστικές συμπεριφορές στις σχέσεις – κάποιοι φαίνεται να εισχωρούν πολύ στη ζωή σας.

Ιχθύες

Εποχή νέων σχέσεων αλλά και συνεργασιών, με τη σύνοδο Άρη-Αφροδίτης για δυο ακόμα μέρες να φέρνει ξεκινήματα, ενώ είναι μια πολύ θερμή ερωτικά επιρροή. Αρκετό πάθος αλλά και εγωισμοί – προσέξτε να μην φέρεστε σαν κακομαθημένοι στις σχέσεις σας και χάνονται έτσι κάποιες ισορροπίες. Επίσης προσέξτε να μην είστε βιαστικοί κι εριστικοί με τους άλλους.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being