Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H εγγονή της Πόλυς Πάνου, η νονά Ζήνα και το ατύχημα με τα μαλλιά - ΦΩΤΟ

H εγγονή της Πόλυς Πάνου, η νονά Ζήνα κα...

Η Ζήνα Κουτσελίνη βάφτισε τη μικρή Πολυτίμη

Ένα όνομα διάσημο και "βαρύ", συνδεδεμένο με την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και με την Πάτρα. Η Πόλυ Πάνου, η σπουδαία τραγουδίστρια από την Πάτρα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, από χθες όμως η εγγονή της έχει το όνομά της. Ο θετός γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης, και η σύζυγός του, Γωγώ Βαγενά, βάπτισαν την κορούλας του στην Αγία Τριάδα, στην περιοχή της Εκάλης, με νονά την Ζήνα Κουτσελίνη.

Η μικρή πήρε το όνομα Πολυτίμη, όπως ονομάζονταν η γιαγιά τηςΩστόσο, κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου υπήρξε ένα απρόοπτο, καθώς τα μαλλιά της νονάς πήραν φωτιά. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της και αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία.

 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά", η ίδια δήλωσε: "Σας ευχαριστώ πολύ. Γίνομαι για τέταρτη φορά νονά και νιώθω πολύ όμορφα. Η γνωριμία μου με την Πολυτίμη ήταν όταν πριν 17 μήνες είχα κλείσει να κάνω μία συνέντευξη με τον υιοθετημένο γιο της Πόλυς Πάνου κι εκεί μου έφερε και τη μικρή του. Τότε ήταν μόλις δύο μηνών. Την κράτησα αγκαλιά και ένιωσα πολύ όμορφα. Έτσι, αποφάσισα να τη βαφτίσω!"

φωτο απο facebook

φωτο απο facebook

φωτο απο facebook

φωτο από facebook

φωτο από facebook

φωτο από facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight