Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 2 Οκτώβριου

Ζώδια

Κριός

Με τυχερές επιρροές ξεκινά η μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία μέχρι το μεσημέρι να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, ενώ ευνοεί τη δικτύωση. Απ’ το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο φευγάτο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ανάγκη για φυγή, απόσυρση, χαλάρωση.

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις μέχρι το μεσημέρι στα επαγγελματικά σας με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία αυξάνει τη δημοφιλία, ενώ άτομα εξουσίας φαίνεται να σας ευεργετούν. Απ’ το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, και η εστίαση της προσοχής για την υπόλοιπη μέρα θα περάσει στους φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες και στη διαδικτυακή σας ζωή.

Δίδυμοι

Τυχερό μέχρι και το μεσημέρι το τρίγωνο Σελήνης-Δία, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε θέματα ερωτικά, παιδιών, επιχειρηματικότητας, σπουδών, νομικών, ταξιδιών, ενώ μπορεί να προχωράτε σε κάποιο άνοιγμα. Το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στα επαγγελματικά, στη κοινωνική σας προβολή και σε διάφορες υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Μέχρι το μεσημέρι το ευεργετικό τρίγωνο Σελήνης-Δία “ανοίγει” την ψυχολογία σας και φέρνει θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών – δέχεστε μια ενίσχυση. Το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύς απ’ το απόγευμα κάνει ήπιο κι αισιόδοξο το κλίμα, ενώ εστιάζει τη προσοχή σε ζητήματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών.

Λέων

Ευχάριστα νέα και συναντήσεις, και καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες φέρνει μέχρι το μεσημέρι η θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ αυξάνει το χιούμορ και τη καλή διάθεση. Απ’ το απόγευμα και μετά που η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής. Πιθανή ενασχόληση με θέματα οικονομικά την υπόλοιπη μέρα.

Παρθένος

Καλές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, εργασιακά και υγείας φέρνει μέχρι το μεσημέρι η θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές, ή να βελτιώσετε κάτι στη καθημερινότητά σας. Απ’ το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στις σχέσεις, τις συνεργασίες, την κοινωνική σας ζωή.

Ζυγός

Με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία μέχρι το μεσημέρι, η μέρα ξεκινά θετικά, με καλή διάθεση και με ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα προσωπικά, παιδιών, ερωτικά, επιχειρηματικά, δημιουργικά ή άλλα. Απ’ το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, θα εστιαστείτε περισσότερο σε θέματα υγείας/διατροφής, αλλά και στη τακτοποίηση και στο νοικοκυριό.

Σκορπιός

Ανοίγει την ψυχολογία σας μέχρι το μεσημέρι η θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ φέρνει και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ή την αίσια ολοκλήρωση ενός ζητήματος. Η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης απ’ το απόγευμα, θα δώσει για την υπόλοιπη μέρα ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, χόμπι, φλερτ και ωραίες δραστηριότητες.

Τοξότης

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια ευχάριστα νέα ή συναντήσεις, με τη θετική όψη Σελήνης-Δία να φέρνει επίσης καλές εξελίξεις σε σχέδιά σας, σε επαφές και συζητήσεις, ενώ και ο νους σας γίνεται θετικός. Απ’ το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, η εστίαση της προσοχής σας για την υπόλοιπη μέρα περνά κυρίως στο σπίτι.

Αιγόκερως

Βελτίωση οικονομική και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά φέρνει μέχρι το μεσημέρι η ευμενής όψη Σελήνης-Δία, ενώ άτομα εξουσίας φαίνεται να λειτουργούν ευεργετικά. Αυξάνει δε τη δημοφιλία. Ωραίες αγορές. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα κάνει την υπόλοιπη μέρα επικοινωνιακή, με συναντήσεις, συζητήσεις, βόλτες, αλλά και με διάβασμα ή γράψιμο.

Υδροχόος

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα και σας κάνει εξωστρεφείς και δραστήριους, ενώ η θετική της όψη με τον τυχερό Δία φέρνει καλές εξελίξεις και ανοίγματα. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο, οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί για την υπόλοιπη μέρα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ψώνια και για απόλαυση της ζωής.

Ιχθύες

Φαίνεται να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα ή κύκλους μέχρι το μεσημέρι με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, η οποία επίσης προσφέρει μία τόνωση οικονομική, ή αίσια έκβαση οικονομικών θεμάτων. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και την υπόλοιπη μέρα θα σας κάνει δραστήριους, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being