Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Μεγάλη ανάγκη για ελευθερία προκαλεί αυτή την εποχή η μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι. Μια όψη που ωθεί σε μεγάλα ανοίγματα και ξεκινήματα, ίσως όμως σπασμωδικά κι επιπόλαια, ωστόσο φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή συνεργασίες, και νέα πράγματα γενικά στη ζωή σας.

Ταύρος

Μια μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται τώρα και για τρίτη φορά από πέρσι, η αντίθεση Δία-Ουρανού, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές κι απρόσμενες ευκαιρίες στα εργασιακά, μπορεί όμως να γίνεται επιπόλαιη διαχείριση, τόσο εργασιακών θεμάτων, όσο και θεμάτων που αφορούν την υγεία και την διατροφή. Αίσθημα απελευθέρωσης από προσκολλήσεις.

Δίδυμοι

Σημαντικές και απρόσμενες ευκαιρίες σε ερωτικά κι επιχειρηματικά κυρίως θέματα φέρνει αυτή την εποχή η μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού, η οποία απρόσμενα επίσης ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Φίλοι και γνωστοί παίζουν θετικό ρόλο. Προσέξτε όμως να μην ανοίγεστε υπερβολικά, να μην κάνετε σχέδια ουτοπικά και να μην λειτουργείτε επιπόλαια στα ερωτικά.

Καρκίνος

Αυτή την εποχή φαίνεται να προχωράτε σε μεγάλα αλλά κι επιπόλαια ανοίγματα, με την μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι. Φέρνει βέβαια σημαντικές κι απρόσμενες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όμως ίσως δεν υπολογίζετε κάποια κόστη. Υπερβολές, μεγάλη ανάγκη ελευθερίας.

Λέων

Μπορεί να ανοίγεστε πολύ αυτή την εποχή με τη μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι, η οποία όμως φέρνει κι απρόσμενες ευκαιρίες, κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών, επικοινωνίας μετακινήσεων – καινούργια πράγματα, επιπόλαιη όμως διαχείριση. Προσέξτε επίσης το φανατισμό και λόγια που θα έχουν επιπτώσεις.

Παρθένος

Αφήνετε τον συντηρητικό στα οικονομικά εαυτό σας πίσω αυτή την εποχή με τη μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο, μια όψη που ωθεί σε μεγάλα ανοίγματα, αγορές ή πωλήσεις, ενώ φέρνει σημαντικές ευκαιρίες, όμως γίνεται και αρκετά σπασμωδική ή απερίσκεπτη διαχείριση.

Ζυγός

Ο επεκτατικός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει για τρίτη φορά από πέρσι τον Δεκέμβριο όψη αντίθεσης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μια επιρροή που αυτή την εποχή σάς ωθεί σε τολμηρά κι ενθουσιώδη ξεκινήματα, ενώ φέρνει και σημαντικές κι απρόσμενες ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Μεγάλη ανάγκη ελευθερίας, επιπολαιότητα.

Σκορπιός

Απελευθερώνεστε απ’ το παρελθόν και κλείνετε κύκλους με αίσιο τρόπο αυτή την εποχή με τη μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι, μια όψη που επίσης φέρνει πρόοδο και απρόσμενες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Γίνεται όμως σπασμωδική διαχείριση κάποιων λεπτομερειών, και της υγείας και διατροφής σας.

Τοξότης

Ο φιλελεύθερος κι επεκτατικός εαυτός σας εκφράζεται αυτή την εποχή με την μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά, μια επιρροή που σας βοηθά να ανοιχτείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Φέρνει επίσης απρόσμενες ευκαιρίες κι εκπλήξεις στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας. Προσοχή όμως στην επιπολαιότητα.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια έλλειψη συγκράτησης για τα δικά σας δεδομένα αυτή την εποχή με την μακροχρόνιας επιρροής αντίθεση Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι, μια όψη που ωθεί σε μεγάλα ανοίγματα σε θέματα κυρίως επαγγελματικά και σπιτιού, με αρκετή δόση επιπολαιότητας ωστόσο. Κάποιες υπερβολές ή αμέλειες στοιχίζουν στο κοινωνικό σας όνομα.

Υδροχόος

Σε μεγάλα ανοίγματα σάς ωθεί αυτή την εποχή η μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι, ενώ απρόσμενη πρόοδος και φρέσκα πράγματα έρχονται σε θέματα κυρίως σπουδών, ταξιδιών, νομικών, επικοινωνίας, μετακινήσεων, συμφωνιών. Ο φανατισμός όμως θέλει προσοχή, και κάποια απότομα λόγια με μακροχρόνιες ίσως επιπτώσεις.

Ιχθύες

Με την μακροχρόνιας επιρροής όψη αντίθεσης Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα για τρίτη φορά από πέρσι, παρουσιάζονται απρόσμενες ευκαιρίες σε θέματα οικονομικά και αγοραπωλησιών, ενώ είναι πιθανό να προχωράτε σε μεγάλα ανοίγματα σε σχέση με επενδύσεις, δάνεια κλπ. Προσέξτε όμως τη σπασμωδική κι επιπόλαιη διαχείριση οικονομικών θεμάτων. Ίσως βγαίνετε απ’ τα αξιακά σας όρια.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being