Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύσκεψη στην Περιφέρεια και επιτόπια αυτοψία στα καμένα χωριά της Δυτικής Αχαΐας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σύσκεψη στην Περιφέρεια και επιτόπια αυτ...

Ο Γ.Γ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ συνομίλησαν με τους κατοίκους

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης και συνεργάτες των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Σπαρτινού, συμμετείχαν στην σύσκεψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, με καλεσμένους τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκο Αντώνογλου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης και κάτοικοι περιοχών των χωριών της Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι και εξέθεσαν τα προβλήματα και τις ζημιές που προέκυψαν από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΛΓΑ και Τοπική Αυτοδιοίκηση), και τονίσθηκε, η ανάγκη για άμεσα μέτρα αποζημίωσης των πληγέντων κτηνοτρόφων, αγροτών και μελισσοκόμων τόσο για τις ζωοτροφές όσο και για το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Ανδρέας Ριζούλης και η Πόπη Μπαρή, υπεύθυνη αγροτικής πολιτικής της Ν.Ε. Αχαϊας ΣΥΡΙΖΑ, παρευρέθηκαν στην επιτόπια αυτοψία στις καμένες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας μαζί με τον Γ.Γ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ συνομιλώντας με τους κατοίκους και εξηγώντας τους το πλαίσιο αποκατάστασης για τις ζημιές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις