Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόεδρος Εργ. Κέντρου: Χρειάζονται νέες κτιριακές υποδομές για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες λειτουργίας του "Αγ. Ανδρέα"

Πρόεδρος Εργ. Κέντρου: Χρειάζονται νέες ...

Η κ. Παναγοπούλου Νικολάου συμμετεχείχε στη σύσκεψη του σωματείου εργαζομένων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετείχε δια της Προέδρου του Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου στη Σύσκεψη Φορέων που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Πρόεδρος χαιρέτησε όλους τους αγώνες του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, και ιδιαιτέρως τη μέγιστη συμβολή της Περιφέρειας, αλλά και των άλλων φορέων προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα παράδοσης πριν από λίγους μήνες του 7όροφου σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας».

Τα θέματα που άνοιξε ο τότε σεισμός της 8ης Ιούνη 2008 ήταν πάρα πολλά, καθώς έγινε μεταστέγαση στις Κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις του Γ.Ν. Πατρών, των υπηρεσιών του 409 και του Γ.Ν. Θώρακος.

Η μεταστέγαση έχει αφήσει 150 περίπου κλίνες άστεγες.

Χρειάζονται νέες κτιριακές υποδομές προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες λειτουργίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Αγ. Ανδρέας» του δικού του βεληνεκούς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι θα μπορούσε να ικανοποιηθεί το αίτημα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Απαιτείται αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, γιατί η Λειτουργία τους είναι αξιοσημείωτη και άκρως απαραίτητη.

Επίσης χρειάζεται υλικοτεχνική Υποδομή και στελέχωση Εργατικού και Επιστημονικού Προσωπικού, γιατί υπάρχει ανεπάρκεια εργατικού δυναμικού.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας όπως αναφέρει τέλος στην ανακοίνωση του, ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Αγ. Ανδρέας» και τα μέλη της διοίκησης του συναγωνιστές για Δημόσια δωρεάν υγεία!

Διαβάστε ακόμα:

Απόστολος Κατσιφάρας: Διαρκής ο αγώνας για την αναβάθμιση του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις