Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟΥ"

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Π...

Δείτε φωτογραφίες

Τo «πάντρεμα» της μουσικής με την εικόνα αποτέλεσε το κυρίαρχο στοιχείο στην πρεμιέρα των τετραήμερων εκδηλώσεων – χθες Πέμπτη – που διοργανώνει στον κήπο του Σκαγιοπουλείου, στο πλαίσιο της ενότητας «Μέρες Σκαγιοπουλείου», το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας.

Το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας «Ευήκοον Μέλος» και η υπέροχη ερμηνεία της Μαρουτσέλλας Γασπαρινάτου, μέσα από έναν συγκερασμό μουσικής και εικόνας, μάγεψαν το κοινό, το οποίο κατέκλυσε τον κήπο του Σκαγιοπουλείου, ταξιδεύοντάς σε «ένα κόσμο…μετά μουσικής» που ήταν και το ζητούμενο της συναυλίας.

Μέσα από τη συναυλία και με «εργαλείο» τη μουσική, ξεπεράστηκαν τα γεωγραφικά  σύνορα και οι θεατές να ταξιδέψουν σε διαφορετικές χώρες.

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Σκαγιοπουλείου, συντελέστηκε «ένα ταξίδι στο κόσμο», με οδηγό τη μουσική, που  ξύπνησε έντονα συναισθήματα.

Ακούστηκαν ήχοι και τραγούδια από χώρες που ίσως κάποτε, κάποιοι επισκεφθήκαμε και αναπολούμε. Χώρες που ονειρευόμαστε να επισκεφθούμε, όπως Ιταλία, Γαλλία, Σκωτία, Ρωσία, Κούβα, Μεξικό .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture