Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας μετά την απόπειρα στραγγαλισμού γιατρού

Πάτρα: Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στ...

Ανακοίνωση της Διοίκησης

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, Θεόδωρος Σερεμέτης καταδικάζει κατηγορηματικά τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Παράλληλα επισημαίνει ότι ήδη λαμβάνονται ιδιαίτερα μέτρα για την αναδιάταξη του χώρου του Τμήματος Επειγόντων και την ενίσχυση του προσωπικού ασφαλείας στο χώρο, ώστε να εκμηδενιστούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"H Διοίκηση του ΓΝΠ καταδικάζει κατηγορηματικά τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που μάχονται καθημερινά, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπηρετώντας το συνάνθρωπο και σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ την περασμένης Τρίτης στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός εξαίρετου και υποδειγματικού ειδικευόμενου γιατρού, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ εφημέρευε και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο στην κλινική, όσο και στα επείγοντα, δέχτηκε απρόκλητα, επίθεση από συνοδό ασθενούς και απόπειρα στραγγαλισμού, καταλήγοντας αναίσθητος στο έδαφος.

Τέτοιου είδους περιστατικά όπου ασθενείς ή συνοδοί επιτίθενται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι απολύτως καταδικαστέα και η διοίκηση τα αντιμετωπίζει, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, με κάθε πρόσφορα ένδικο μέσο.

Λαμβάνονται παράλληλα ιδιαίτερα μέτρα για την αναδιάταξη του χώρου του Τμήματος Επειγόντων και την ενίσχυση του προσωπικού ασφαλείας στο χώρο, ώστε να εκμηδενιστούν τέτοιου είδους καταστάσεις."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις