Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Άλλαξε την εμφάνιση σου πριν επιστρέψεις στο γραφείο

Άλλαξε την εμφάνιση σου πριν επιστρέψεις...

Επιλέγοντας τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η επιστροφή στο γραφείο και στους εντατικούς ρυθμούς δουλειάς είναι αναπόφευκτη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το χατίρι, αλλά και τις αλλαγές που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου, γυρνώντας στο γραφείο σου ανανεωμένη όχι μόνο από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αλλά και από τις κατάλληλες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της σύγχρονης δερματολογικής κλινικής Cosmetic DermaMedicine Πάτρας, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, σου συστήνει τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Νίκησε το χρόνο με νήματα PDO

H νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής μέθοδος μη επεμβατικού λίφτινγκ που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα και να χαρίσει ξανά στο πρόσωπο το χαμένο του σφρίγος, χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμανήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται αναίμακτα στο δερματολογικό ιατρείο, χωρίς να χρειαστεί να εισαχθείς σε κλινική. Ο γιατρός, με τη χρήση μιας ειδικής ατραυματικής βελόνης,  δημιουργεί με τα νήματα ένα «πλέγμα» κάτω από το δέρμα στην περιοχή του προσώπου που χρειάζεται ανόρθωση και σύσφιξη. O μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζοντας σφριγηλότητα και άμεση βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Σμιλεμένο κορμί με laser λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση με Laser είναι ότι πιο νέο υπάρχει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη και - το σημαντικότερο - οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό. Σε αντίθεση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, η εξελιγμένη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo, είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή σου στην εργασία και τις δραστηριότητές σου από την επόμενη κιόλας στιγμή. Το γεγονός αυτό έχει αναγάγει τη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo στην πιο αγαπημένη θεραπεία λιπόλυσης των γυναικών, αφού προσφέρει με επιτυχία αυτό που υπόσχεται: ένα καλλίγραμμο σώμα άμεσα, δίχως πόνο και ταλαιπωρία!

Διαδικασία:

Ο γιατρός εισάγει την ειδική  κεφαλή του laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού  - υπό τοπική αναισθησία - και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα.  Ταυτόχρονα η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το κυριότερο πλεονέκτημά της, ωστόσο, σου του έχουμε φυλάξει για το τέλος! Mία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα!

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το sitewww.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310  224240

Πάτρα:  2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: 00357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being