Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βέλγιο: POS σε παγκάρι εκκλησίας στην Αμβέρσα - ΒΙΝΤΕΟ

Βέλγιο: POS  σε παγκάρι εκκλησίας στην Α...

Μια εκκλησία... "πιο μπροστά"

Θέση και στην εκκλησία φαίνεται να βρίσκει και η τεχνολογία που μπορεί υπάρχει στις δραστηριότητες της.  Για παράδειγμα, Η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου απέδειξε τοποθέτησε τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Αρκετοί, ιδιαίτερα οι νεώτεροι, χρησιμοποιούν κάρτες όμως οι μεγαλύτεροι είναι πιο παραδοσιακοί και επιλέγουν τα μετρητά.
Ο συγκεκριμένος ναός έχει μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία καθώς εδώ και πολύ καιρό διατηρεί λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram και twitter) από όπου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να να παρακολουθούν τις λειτουργίες μέσω του υπολογιστή τους σε απευθείας μετάδοση.Θέση και στην εκκλησία φαίνεται να βρίσκει και η τεχνολογία που μπορεί υπάρχει στις δραστηριότητες της. Για παράδειγμα, Η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου απέδειξε τοποθέτησε τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Θέση και στην εκκλησία φαίνεται να βρίσκει και η τεχνολογία .Για παράδειγμα, η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου τοποθέτησε τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Αν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι δε το χρησιμοποιούν... οι νεώτεροι το προτιμούν.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ναός έχει μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία καθώς εδώ και πολύ καιρό διατηρεί λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram και twitter) από όπου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να να παρακολουθούν τις λειτουργίες μέσω του υπολογιστή τους σε απευθείας μετάδοση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις