Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσηνία: Παπάς πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο του!

Μεσσηνία: Παπάς πυροβόλησε και σκότωσε τ...

Αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου

Στην Αίπεια Μεσσηνίας ένας παπάς κάτοικος του χωριού το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου σκότωσε τον σκύλο του με καραμπίνα. Σύμφωνα με τους δύο γείτονες του που τον κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσηνίας αφού ήταν μάρτυρες της δολοφονίας του ζώου, ο παπάς βρήκε στον δρόμο λίγο μετά τις 20:00 κρατώντας τον σκύλο μ’ ένα σχοινί, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε και την καραμπίνα του.

Όταν τον ρώτησαν που πάει εκείνος δεν απάντησε, απλά πήγε στο απέναντι χωράφι, έδεσε τον σκύλο του και τον εκτέλεσε από απόσταση 20 μέτρων.

Στους γείτονες του που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν είπε ότι το σκότωσε γιατί έχει λεϊσμανίωση, μια πολύ συνηθισμένη ασθένεια στα σκυλιά η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις γιατρεύεται.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Πεζώνη μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.), που μίλησε στο www.zoosos.gr, o δράστης μετά την καταγγελία στην Αστυνομία συνελήφθη, παραδέχτηκε την πράξη του και ενώπιον των αστυνομικών και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος – με εντολή εισαγγελέα – ενώ αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Από τη στιγμή που δράστης παραδέχτηκε το έγκλημα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας οφείλει να του βεβαιώσει το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και αυτό το ποσό είναι διαφορετικό από την χρηματική ποινή, που θα αποφασίσει το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, αν τελικά ο δολοφόνος καταδικαστεί.

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις