Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Χειροπέδες για τη ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού στην αυλή 64χρονου στο Αίγιο - Μετά συνελήφθη και ο παθών

Αχαΐα: Χειροπέδες για τη ρίψη εκρηκτικού...

Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση ρίψης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αυλή σπιτιού 64χρονου Έλληνα, στο Αίγιο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο παθών κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ ως δράστες έναν 25χρονο Αλβανό κι έναν 63χρονο Έλληνα. Οι δύο άνδρες βάση της κατηγορίας συνελήφθησαν. Ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο συμβάν και μάλιστα ο 63χρονος Έλληνας μήνυσε τον 64χρονο για συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Στη συνέχεια και οι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι. Το συμβάν σημειώθηκε ξημερώματα της 17ης Αυγούστου.

Αίγιο: Toυ πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό στην αυλή ... - The Best News

Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι του με μηχανή και είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κράνη. Ο ένας εξ αυτών πέταξε τον εκρηκτικό μηχανισμό στην αυλή και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε το συμβάν και απομάκρυνε τον μηχανισμό, πετώντας τον σε διπλανό χωράφι. Μετά πήρα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

Ο μηχανισμός εξερράγη, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τοίχο του σπιτιού, καθώς και να σπάσουν τα τζάμια σε δυο παράθυρα.

Ο άνδρας συνελήφθη για τους πυροβολισμούς και οι δράστες αναζητούνται. Ο 64χρονος κατήγγειλε επίσης πως είχε βρεθεί αντιμέτωπος με αντίστοιχο περιστατικό και στις 9 Αυγούστου.

Η αστυνομία περισυνέλεξε τον εκρηκτικό μηχανισμό και δύο κάλυκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις