Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Μια τάση φυγής κι απομόνωσης υπάρχει σήμερα με τη Σελήνη απ’ τους “φευγάτους” Ιχθύς. Μέχρι το απόγευμα, προσέξτε καθυστερήσεις κι εμπόδια στα ταξίδια σας, και μια ψυχολογική πίεση. Ωστόσο σήμερα το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, ωραία κοινωνική ζωή και ωραίες στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού και καλοκαιρινών δραστηριοτήτων.

Ταύρος

Εστιάζεστε περισσότερο στους φίλους, στη δικτύωση και στην κοινωνική σας ζωή σήμερα. Μέχρι το απόγευμα, δεν λείπουν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές στις παρέες σας, αλλά και ορισμένα εμπόδια ή πιέσεις σε οικονομικά θέματα. Όμως το καλό εξάγωνο Ήλιου-Δία φέρνει σήμερα καλές εξελίξεις σε θέματα κυρίως εργασίας, υγείας, σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μέχρι το απόγευμα αυξάνει τις υποχρεώσεις, ενώ προκαλεί και μια ψυχολογική πίεση, ή φέρνει σκληρές κι απορριπτικές συμπεριφορές. Όμως σήμερα σχηματίζεται και η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου-Δία, που φέρνει και κάποια ευχάριστα νέα, ωραίες συναντήσεις, βόλτες και γνωριμίες, και καλές εξελίξεις σε θέματα ερωτικά και παιδιών.

Καρκίνος

Προσέξτε κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα ταξίδια σας, στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινά θέματα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει επίσης και κάποιες κριτικές. Όμως ταυτόχρονα σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου-Δία, που βελτιώνει τα έσοδα, σας δίνει κάποια δώρα, και φέρνει καλές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Λέων

Μια ψυχρότητα ή εμπόδια στα ερωτικά είναι πιθανά σήμερα μέχρι το απόγευμα με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, όπως και καθυστερήσεις ή πιέσεις σε θέματα οικονομικά. Ωστόσο ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει ευεργετική όψη με τον τυχερό Δία, η οποία φέρνει κάποια ευχάριστα νέα και συναντήσεις ή συζητήσεις, που ανοίγουν τη ζωή σας.

Παρθένος

Δεν λείπουν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές μέχρι το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις κριτικές και να μην είστε τόσο απαιτητικοί. Όμως σήμερα σχηματίζεται και η θετική όψη Ήλιου-Δία, η οποία ευεργετεί τα οικονομικά σας, ενώ είναι πιθανό να κλείνετε με επιτυχία κάποιο θέμα ή έναν κύκλο.

Ζυγός

Εμπόδια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και στο χώρο δουλειάς είναι πιθανό να φέρει το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μέχρι το απόγευμα, ενώ χρειάζεται προσοχή σε σκληρά λόγια και κριτικές. Άμεσα όμως σας ευεργετεί το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, το οποίο σας ανοίγει τη ζωή και φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέδια και στην κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιός

Κάποιες πιέσεις ή εμπόδια στα οικονομικά και τα ερωτικά, όπως και αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με τα παιδιά είναι πιθανές μέχρι το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου. Όμως η τυχερή όψη Ήλιου-Δία σήμερα φέρνει καλές επαγγελματικές εξελίξεις, και ανάδειξη κοινωνική, ενώ επίσης μπορεί να κλείνετε εύκολα και με επιτυχία κάποιο κύκλο ή ένα ζήτημα.

Τοξότης

Σας πιέζει ψυχολογικά μέχρι το απόγευμα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, ενώ μπορεί να φέρνει και κάποιες υποχρεώσεις, κυρίως με το σπίτι, ή ορισμένες άλλες καθυστερήσεις κι εμπόδια. Όμως το πολύ καλό εξάγωνο Ήλιου-Δία σήμερα ταυτόχρονα ανοίγει τη ζωή σας, φέρνει ωραία ταξίδια και κοινωνική ζωή, και θετικές εξελίξεις σε σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Με μια πίεση ψυχολογική και με κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια σε επικοινωνία, συναλλαγές και μετακινήσεις μπορεί να ξεκινά η μέρα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα σκληρά λόγια μέχρι το απόγευμα. Όμως η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα φέρνει καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά και σε οικονομικά θέματα, όπως και ανάδειξη κοινωνική.

Υδροχόος

Δεν λείπει μια πίεση οικονομική ή καθυστερήσεις κι εμπόδια σε πληρωμές και αγορές μέχρι το απόγευμα με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, ενώ και στις φιλίες ίσως εκδηλώνονται ψυχρές συμπεριφορές. Όμως το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Δία, φέρνει σήμερα ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και ταξίδια, ενώ κάτι φαίνεται να ανοίγει στη ζωή σας.

Ιχθύες

Αυξημένες υποχρεώσεις είναι πιθανές μέχρι το απόγευμα με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, το οποίο πιέζει και την ψυχολογία σας. Άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά. Αυστηρές κριτικές. Όμως η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα, φέρνει κι ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε θέματα εργασίας, υγείας και οικονομικών, ενώ βελτιώνει τη καθημερινότητά σας, ήδη από χτες.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being