Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον πυρομανή που βάζει φωτιές σε οχήματα στις πυλωτές πολυκατοικιών της Πάτρας αναζητούν ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική-Νέα περιστατικά χθες

Τον πυρομανή που βάζει φωτιές σε οχήματα...

Έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 8 περιπτώσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που βάζουν φωτιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα. Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοι εντόπισαν το νεαρο που ομολόγησε δυο εμπρησμούς οχημάτων την Κυριακή στις οδους Ροδεσίας και Λύκωνος και τώρα αναζητείται το δευτερο άτομο που βάζει φωτιές σε μηχανές και αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα στο δρόμο ή σε πυλωτές πολυκατοικιών.

Αστυνομικοι και πυροσβέστες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σκιαγραφήσει από κάμερες ασφαλείας το προφιλ του πυρομανή με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στελέχη της Πυροσβεστικής έχουν συλλέξει, με τη βοήθεια αστυνομικών, στοιχεία από τα σημεία των εμπρησμών, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και των δικύκλων ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά και σε συνοικίες της Πάτρας.

Πάντως, οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και δικύκλων έχουν προκαλέσει ανησυχία διότι, όπως έχει καταγραφεί μέχρι τώρα, ο δράστης ή οι δράστες δεν διστάζουν να βάζουν φωτιά σε οχήματα που είναι σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών ή σε γκαράζ μονοκατοικιών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση επέκτασης.

Η αγωνία των πολιτών ειναι μεγάλη βλέποντας τα περιστατικά να επαναλαμβάνονται .

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις