Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βραδιά όνειρο με ONIRAMA και guest τη Ράνια Κωστάκη!

Βραδιά όνειρο με ONIRAMA και guest τη Ρά...

Το SolySal Lounge Bar & Restaurant βάζει τη Χιλιαδού στον χάρτη και της νυχτερινής διασκέδασης

Ένα ονειρικό βράδυ τη Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 με τους ONIRAMA, είχαν ευκαιρία να απολαύσουν οι εκατοντάδες fans τους, την Κυριακή το βράδυ στο SolySal στην πιο hot παραλία της Ναυπάκτου.

Το δημοφιλές συγκρότημα με δικές τους και όχι μόνον επιτυχίες, γέμισε με κέφι και ενέργεια τη σκηνή που είχε στηθεί λίγα μέτρα από την θάλασσα, ξεσήκωσε  τον κόσμο, κρατώντας μέχρι αργά πολύ υψηλά το τέμπο και τον ρυθμό. Με τον frontman των ONIRAMA, Θοδωρή Μαραντίνη σε μεγάλα κέφια και τη δημοφιλή bandα να τα δίνει όλα για σχεδόν τρεις ώρες.
To πάρτυ όχι μόνο συνεχίστηκε, αλλά άναψε ακόμη περισσότερο, όταν στο stage ανέλαβε η sexy Ράνια Κωστάκη παίζοντας ένα δυνατό dgset με ελληνικές επιτυχίες.
Ήταν η πρώτη συναυλία για τους ανθρώπους του SolySal, που στο μόλις δεύτερο καλοκαίρι λειτουργίας του εξαιρετικού lounge beach bar & restaurant, πέτυχαν να βάλουν τη Χιλιαδού στον χάρτη και της νυχτερινής διασκέδασης.
Ξεκινώντας από 12 Ιουλίου να λειτουργούν το restaurant και το βράδυ, οι Αντώνης, Δημήτρης και Βασίλης ανεβάζουν τον πήχη για την περιοχή και υπόσχονται και νέες δυνατές εκπλήξεις.
Η επόμενη στις 19 Αυγούστου, το βράδυ του Σαββάτου, με τις Μέλισσες!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά