Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το καφέ Γέφυρες του ΣΟΨΥ Πάτρας ανακαινίστηκε και ομόρφυνε!

Το καφέ Γέφυρες του ΣΟΨΥ Πάτρας ανακαινί...

Με τη βοήθεια εθελοντών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Πληθυσμών Γέφυρες με αφορμή το καφέ που λειτουργεί στην οδό Πατρέως 86 αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο  καφέ «Γέφυρες»  στην οδό Πατρέως 86. Η αρχιτέκτονας, Τατιάνα Δήμου, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας του γραφείου της i_ARCHiTECT, ανέλαβε αφιλοκερδώς το σχεδιασμό, τη μελέτη και την επίβλεψη της ανακαίνισης δημιουργώντας ένα φωτεινό, δροσερό, γεμάτο χρώμα, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος ανασχεδιάστηκαν, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το καφέ Γέφυρες. Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση Art in Progress και ο εικαστικός, Κλεομένης Κωστόπουλος ανέλαβαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των moss graffiti στην αυλή του καφέ!

Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα γινόταν πραγματικότητα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χωρίς ακόμη μία σημαντική συνεισφορά της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η οποία σταθερά στηρίζει όλους εμάς, τους φορείς - μέλη της Ε.Κ.Φ. «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» για να μένουμε όρθιοι και να εκπληρώνουμε το χρέος που έχει κάθε ενεργός πολίτης έναντι του κοινωνικού συνόλου.

Για τις ανάγκες της ανακαίνιση κινητοποιήθηκαν δεκάδες μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας για 7 μέρες -από το πρωί μέχρι το βράδυ- δίνοντας την ψυχή τους όλη… Ειδικότερη μνεία στα μέλη Ιωάννη Χαραμίδη και Διονύσιο Σπάθαρη που εργάστηκαν σκληρά για τον κοινό σκοπό."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις