Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αρνούνται τις κατηγορίες οι δυο γονείς που κατηγορούνται για κακοποίηση του παιδιού τους – Τα ρίχνουν στο μεγαλύτερο γιο τους – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνούνται τις κατηγορίες οι δυο γ...

Συνελήφθησαν οι γονείς, νοσηλεύεται το βρέφος

Μάνα και πατέρας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους, του παιδιού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με το newsit.gr στους αστυνομικούς υποστήριξαν ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος! Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Η μητέρα λέει ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του. Για τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε από το ριλάξ χωρίς όπως είπε να  προλάβει να το αποτρέψει. Η 27χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να τονίζει πως όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν τελικά οι σωματικές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο παιδί τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του Καραμανδανείου χθες το απόγευμα, όταν οι νεαροί γονείς ενός 7μηνου βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρο!

Οι δυο γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης το πρωί της Δευτέρας στα Δικαστήρια της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι μένουν σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Πάτρας.

Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη οτι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών!

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομειο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα.

Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο Πατρών.

Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β' αστυνομικού τμήματος Πατρών και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκαν  στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Οι  δυο γονείς του ανήλικου βρέφους, ηλικίας επτά μηνών, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πατρών.

Δείτε τις φωτογραφίες του thebest.gr από την μεταφορά τους στα δικαστήρια της Πάτρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα,  προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

*ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.21 πμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις