Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BANDANA COMEBACK: ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ … ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ

BANDANA COMEBACK: ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το φετίχ του παλιού ροκά επέστρεψε

Hello nineties! Welcome back bandana scarf! Ετσι αναφωνούν πασίγνωστα fashion media παρακολουθώντας το street style στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του εξωτερικού. Χρειάστηκαν δυο –τρεις σαιζόν για να ξαναγυρίσει επισήμως και να «αφομοιωθεί» η τάση της επιστροφής του αγαπημένου μαντηλιού του Μπρους Σπρίγκστιν αλλά επιτέλους είναι εδώ πανηγυρικά, ως το πλέον hot αξεσουάρ. Αντρες και γυναίκες που κυκλοφορούν στις σημαντικότερες fashion weeks του πλανήτη  το έχουν υιοθετήσει χαρίζοντας ένα vintage rock ύφος στις εμφανίσεις τους.

Το γνώριμο βαμβακερό ύφασμα με τα χαρακτηριστικά λαχούρια φοριέται ξανά κυρίως στο λαιμό ως χαλαρό περιλαίμιο ή ως εφαρμοστό τσόκερ αλλά το βλέπουμε και στους καρπούς των χεριών, στο κεφάλι, στα πόδια και στις τσάντες. Σε διάφορα δημοσιεύματα  παραλληλίζουν το Τζόνι Ντεπ στα νιάτα του με τους σημερινούς σούπερ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, Ριάνα, Lady Gaga, Χάρυ Στάιλς, Ζαίν Μάλικ, Κένταλ Τζένερ που το φορούν φανατικά. Συνδυάζεται υπέροχα με ριγέ μπλουζάκια- μαρινιέρες, λευκά ανδρικά πουκάμισα και χαλαρά παλιομοδίτικα τι-σερτ ειδικά τώρα που πάνε μαζί με ψηλόμεσα τζιν. Ανανεώστε έτσι ακόμα και τις έξωμες λάτιν μπλούζες με τα βολάν, τα lingerie tops και τα midi bohemian φορέματα.

Οι ειδικοί στυλίστες εξηγούν πως με τη νέα σαιζόν που το «double denim» (τζιν πάνω τζιν κάτω) θα πρωταγωνιστήσει στη ντουλάπα, θα πρέπει όλοι και όλες να ξαναψωνίσουμε πάλι μπαντάνα.

 

Δείτε πως ακολούθησαν την τάση διασημότητες, μοντέλα και κοκέτες εκτός ελληνικών συνόρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View