Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Μεταφέρεται σε άλλη γειτονιά το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Σερέτης

Πάτρα: Μεταφέρεται σε άλλη γειτονιά το κ...

Πάει Ψηλαλώνια

Το γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Σερέτης» που για χρόνια λειτουργούσε στην οδό Ερμού στην Πάτρα, αρχικά κοντά στην Μαιζώνος και μετά στην Ερμού πλησίον της Κανακάρη, απ’ όσο είδαμε αλλάζει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα γειτονιά.

Η νέα διεύθυνση της επιχείρησης, από τις καλύτερες στο είδος της στην Πάτρα, θα είναι κοντά στα Ψηλαλώνια, στην οδό Χαραλάμπη 53.

Πιθανόν η μετακόμιση του καταστήματος να γίνεται με τη λογική του περιορισμού των λειτουργικών εξόδων όπως ενοίκιο, κ.α.

Να προσθέσουμε ότι η επιχείρηση Σερέτης λειτουργεί από το 1965 με αντικείμενο την πώληση ηλεκτρικών συσκευών, με γνώμονα και στόχο της, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

*Την ίδια ώρα είδαμε να αδειάζει το κατάστημα της Πατρινής βιοτεχνίας ανδρικών εσωρούχων M. MuRe που βρίσκεται επί της οδού Κανακάρη κοντά στην Πατρέως, στην Πάτρα. Πρόκειται για γνωστό κατάστημα και με ποιοτικά και σε προσιτή τιμή εσώρουχα που λειτουργεί στο σημείο αρκετά χρόνια.

Είναι άγνωστο αν το κατάστημα μεταφέρεται σε άλλο σημείο της πόλης με πιθανόν χαμηλότερο ενοίκιο και έξοδα ή απλώς κλείνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά