Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Η κ. Θάνου, ευτυχώς, είναι πια συνταξιούχος»

Ιάσονας Φωτήλας: «Η κ. Θάνου, ευτυχώς, ε...

Ο κ. Φωτήλας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" το περασμένο Σάββατο

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ, ήταν καλεσμένος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων στο κανάλι «Ε» με την Αμαλία Κάτζου, το περασμένο Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Η Νέα Δημοκρατία, σε αντίθεση με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2014 που σαμποτάρισαν συνειδητά την προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά, θα καλωσορίσει την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Αντί να κάνει μεταρρυθμίσεις, η κυβέρνηση συνεχίζει να φέρνει χωρίς διαβούλευση νομοσχέδια, όπως το πρόσφατο για τους ΟΤΑ, όπου υπάρχουν προφανείς ρουσφετολογικές διατάξεις. Ενδεικτικά αναφέρω το επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών που θα δίδεται και στους συνδικαλιστές σε άδεια!

Η συνταγή της ΝΔ είναι διαφορετική: λιγότεροι φόροι και εισφορές ώστε να έρθει πραγματική ανάπτυξη. Με εξοντωτικούς φόρους μόνο ύφεση και πελατειακό κράτος θα έχουμε.

Η περίπτωση της κ. Θάνου είναι μοναδική στη δικαιοσύνη και είναι απαράδεκτη η σύγκριση που επιχειρείται από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με αυτή των κ Αθανασίου και του κ. Πικραμένου. Ο διορισμός της δε στο γραφείο του πρωθυπουργού, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της προβληματικής θητείας της. Θυμίζω ότι η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου τοποθετήθηκε στη θέση αυτή από τον κ.Τσίπρα με παράκαμψη πολλών τακτικών δικαστών, ενώ συνειδητά προσπάθησε παρακάμπτοντας το Σύνταγμα να παρατείνει τη θητεία της και να αυξήσει τον μισθό της, σε συνεννόηση με τον κ.Τσίπρα. Ευτυχώς, είναι πια συνταξιούχος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις