Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ ... κεραυνών στην Πάτρα - Πόσος όγκος... βροχής έπεσε χθες βράδυ; Δρόμοι ποτάμια και πτώσεις δένδρων - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μπαράζ ... κεραυνών στην Πάτρα - Πόσος ό...

Πολλοί κεραυνοί έπεσαν γύρω από την πόλη

Αλλεπάλληλες ριπές από κεραυνούς δέχθηκε η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή από το απόγευμα της Κυριακής οπότε και ξεκίνησε η επέλαση της "Μέδουσας" στην Δυτική Ελλάδα.

Δείτε στο χάρτη του meteo.gr το φαινόμενο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

φωτογραφίες Dimitrios Karatasos

φωτογραφίες Dimitrios Karatasos

φωτογραφίες Dimitrios Karatasos

Όπως επισημαίνει ο ερασιτέχνης μετεωρολόγον Νικόλας Σερέτης το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε: "Πολύ ισχυρή καταιγίδας με ραγδαιότητα που άγγιξε τα 311,4mm/hr ,ριπαίους ανέμους που άγγιξαν τα 8bf και πρόσκαιρη χαλαζόπτωση στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, διάρκειας περίπου 40-45min. Απολογισμός 30,6mm.
http://penteli.meteo.gr/stations/patra-romanos/
Ο μετεωρολογικός σταθμός στο Άνω Καστρίτσι κατέγραψε αντιστοίχως 349mm/hr ραγδαιότητα και συνολικό ύψος βροχής περί τα 41,8mm.*mm = τόνοι νερού ανά στρέμμα"

Δρόμοι της Πάτρας και των γύρω περιοχών μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμμαρους από την έντονη βροχόπτωση. Ιδιαίτερα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας αλλά και στην Περιμετρική οι δρομοι γέμισαν νερά.

Προβλήματα διαπιστώθηκαν σε Μιντιλόγλι, Βραχνέικα αλά και Ακταίο.

 

Πτώσεις δένδρων επίσης  υπήρξαν σε Ρίο και Αίγιο από τους δυνατές ριπές των ανέμων, ενώ από τύχη γλίτωσαν τα χειρότερα οι αθλητές και οι συνοδοι τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξαγόταν χθες στο Πεπανός της Πάτρας, όταν από το δυνατό αέρα αποκολλήθηκε σιδερένια κατασκευή και τζαμαρία του κολυμβητηρίου που έπεσε πάνω σε σταθμευμενα αυτοκίνητα.

Αποκολλήθηκαν τζαμαρία και σίδερα στο Πεπανός, την ώρα που ήταν γεμάτο αθλητές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα - Ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις