Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500 ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SPIDER MAN

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500 ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ...

Καλά τα πήγε και η "Αποπλάνηση" της Σοφίας Κόπολα

Τι κι αν οδεύουμε στα μέσα Ιουλίου με την πόλη να ψιλοαδειάζει πια τα σαββατοκύριακα, το νέο «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του - Spider-Man: Homecoming» του Τζον Γουάτς με εντελώς φρεσκαρισμένο στόρι και πρωταγωνιστή, τον πιτσιρικά Τομ Χόλαντ έκανε διεθνή επιτυχία χαρίζοντας ένα ακόμη χιτ στην Marvel.

Το φιλμ (διανομή από την Feelgood) έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ και υπολογίζεται, ότι σε 160 αίθουσες στην Ελλάδα έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου, το είδαν κοντά στους 42.000 θεατές, ανάμεσα τους και πολλοί γονείς με τα εφηβικής ηλικίας παιδιά τους.

Στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής τους Αλέξης Μπιτούνης, την ταινία είδαν το περασμένο τετραήμερο περισσότεροι από 1500 θεατές ενώ τα σχόλια είναι γενικά θετικά.

Η ταινία που στις ΗΠΑ ξεκίνησε με 117 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 140 εκατομμύρια δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο, έχει τουλάχιστον 2-3 εντυπωσιακές σκηνές όπως αυτή με το πλοίο στη Νέα Υόρκη που κόβεται στη μέση με τον Σπάιντερμαν να στήνει ιστούς για να το επανενώσει και τη σκηνή στο πανύψηλο μνημείο της Ουάσινγκτον των 169 μέτρων, έχει την συνδρομητική παρουσία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και του Τζον Φαβρό, την θεία Μέι υποδύεται η Μαρίζα Τομέι ενώ ο Τομ Χόλαντ ταιριάζει για το ρόλο του μαθητή ακόμα Πίτερ Πάρκερ που ανακαλύπτει τις ικανότητες του Σπάιντερμαν και προσπαθεί μόνος του να τα βάλει με τον κακό – Μάικλ Κίτον που φτιάχνει προηγμένα όπλα καταστροφής, τα οποία πουλάει σε κακοποιούς.

Ωστόσο ο Τομ Χόλαντ που είναι μόλις 21 ετών, παρότι γυμνασμένος και με την αφέλεια του εφήβου που υποδύεται, μας έμοιαζε πολύ παιδί για τον ρόλο του Σπάιντερμαν, τουλάχιστον συγκρίνοντας τον με τον Τομπέι Μαγκουάιρ αλλά και τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Στο μεταξύ ικανοποιητικά καλά τα πήγε και η ταινία της Σοφίας Κόπολα «Η Αποπλάνηση» που παίζεται και στην Πάτρα στην αίθουσα 1 των Στερ/Odeon. Αν και καλλιτεχνική, με μία εξαιρετική, ατμοσφαιρική σκηνοθεσία και ένα δυνατό καστ με Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Κίρστεν Ντανστ, η ταινία άντεξε τον ανταγωνισμό του Σπάιντερμαν και υπολογίζεται πως σε 46 αίθουσες πανελλαδικά πλησίασε τα 18.000 εισιτήρια. Το φιλμ που εκτυλίσσεται τον 3ο χρόνο του Αμερικάνικου εμφυλίου, το 1864 στην Βιρτζίνια, διανέμει η UIP, ενώ στα Αμερικάνικα ταμεία έχει ήδη φτάσει τα σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture