Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μπορεί το DNA σας να αποκαλύψει ποιό είναι προσωπικά για εσάς το ιδανικό πρόγραμμα Διατροφής & Άσκησης;

Μπορεί το DNA σας να αποκαλύψει ποιό είν...

Πληροφορίες στο www.dnafit.gr & Facebook: DNAFit in Greece & Cyprus & MediChron. 6972255026

Υπάρχουν γενετικές διαφορές που όλοι μας μπορούμε να παρατηρήσουμε, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας, όμως υπάρχουν και διαφορές τις οποίες δεν φαίνονται, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που μεταβολίζουμε τις τροφές, ο τρόπος που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες ή το πόσο καλά αντιδρά το σώμα μας σε διάφορα είδη άσκησης. Ο καθένας μας αλληλεπιδρά με το περιβάλλον σύμφωνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το DNAFit® αναλύοντας γονίδια τα οποία σχετίζονται με την διατροφή, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο που το σώμα σας διαχειρίζεται τους υδατάνθρακες και τα λίπη, τον τρόπο απορρόφησης σημαντικών βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τον τρόπο που διαχειρίζεται τις τοξίνες, την γενετική σας προδιάθεση για δυσανεξία στην λακτόζη και στην γλουτένη, την προσωπική σας αντίδραση στο διατροφικό αλάτι, στην καφεΐνη και στο αλκοόλ. Έτσι, θα οδηγηθείτε σε ένα εξατομικευμένο τρόπο διατροφής ο οποίος θα συμβάλλει στην ιδανική διαχείριση του σωματικού σας βάρους.

Το DNAFit® αναλύοντας γονίδια τα οποία σχετίζονται με την άσκηση και την απόδοση στον αθλητισμό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε αν είστε γενετικά προδιατεθειμένος για Αντοχή ή Δύναμη ή στον συνδυασμό και των δύο. Θα μάθετε για τον ρυθμό αποκατάστασης του μυϊκού σας συστήματος μετά από την προπόνηση, για την VO2max, για τον κίνδυνο τραυματισμών, και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Η σωστή διαχείριση αυτών των πληροφοριών θα σας οδηγήσει ευκολότερα και συντομότερα στην βελτιστοποίηση της αθλητικής σας απόδοσης.

Το DNAFit® είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιστημονικά αποδεδειγμένο τεστ!

Βασίζεται στην προηγμένη μοριακή τεχνολογία και στην έγκριτη επιστημονική έρευνα. Αποκαλύπτει τις μοναδικές σας διατροφικές ανάγκες και σας κατευθύνει σε μόνιμες μακροπρόθεσμες αλλαγές για να εξασφαλίσει τον δικό σας καλύτερο τρόπο ζωής. Αν σας ενδιαφέρει η βελτίωση και η μεγιστοποίηση της αθλητικής σας απόδοσης τότε θα εξοπλιστείτε με το ανώτερο επίπεδο γνώσης σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να γυμνάζεστε στο άθλημά σας, ώστε να μετατρέψετε την οριακή βελτίωση των αποτελεσμάτων σας σε εντυπωσιακές επιδόσεις. Αν σας ενδιαφέρει η σωστή διαχείριση του σωματικού σας βάρους, η υγεία και η ευεξία τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια θετική αλλαγή στον δικό σας τρόπο Διατροφής & Άσκησης.

Η μακροχρόνια ευεξία και ζωτικότητα, γίνεται προσωπική. Ανακαλύψτε την μοναδικότητα του DNA σας και εξατομικεύστε τον τρόπο Άσκησης & Διατροφής σύμφωνα με τα μηνύματα του DNA σας.

Η κατανόηση και η ενεργοποίηση της δυναμικότητας του DNA οδηγεί σε ένα υγιέστερο τρόπο διαβίωσης και εξασφαλίζει άριστη φυσική κατάσταση & υψηλές επιδόσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being