Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει ο νέος "Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του" την Πέμπτη 6 Ιουλίου και στην Πάτρα

Καταφθάνει ο νέος "Spiderman: Η Επι...

Πρωταγωνιστούν ο Τομ Χόλαντ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Είχαμε δει την διαφημιστική αφίσα του νέου φιλμ με ήρωα τον Σπάιντερμαν, με τίτλο “Spiderman: Homecoming - Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του» σε σκηνοθεσία του 36χρονου Jon Watts, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε και αναρωτιόμασταν πότε θα έρθει η ταινία. Το φιλμ λοιπόν βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ, αυτή την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 σε διανομή της εταιρείας Feelgood και αναμένεται να προβληθεί και στην Πάτρα, και σε 3d.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ολοκαίνουριας ταινίας «Spiderman: Η Επιστροφή στον Τόπο του» στις 6 Ιουλίου, όπου τον θρυλικό υπερήρωα της Marvel ανέλαβε πλέον να υποδυθεί ο 21χρονος Εγγλέζος ηθοποιός Τομ Χόλαντ, διοργανώνεται χάπενινγκ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Spiderman θα επισκεφθεί τους Έλληνες θαυμαστές του, στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο The Mall Athens όπου στο επίπεδο 3 θα στηθεί το Photobooth Virtual Reality, μια ειδική κατασκευή με ισχυρό software που έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί τον επισκέπτη μέσα στην ίδια την ταινία και τη δράση της.

Εκεί ο Spiderman σε ένα virtual – εικονικό περιβάλλον θα υποδεχτεί τους φίλους του για να φωτογραφηθούν μαζί του και να δοκιμάσουν παρέα, τις φιγούρες του.

Ο θρυλικός υπερήρωας της Marvel που τον πρωτουποδύθηκε ο Τομπέι Μαγκουάιρ και στη συνέχεια ο Άντριου Γκάρφιλντ, συντροφεύει για τόσες δεκαετίες τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Όσον αφορά στο χάπενινγκ που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5/7 στο Village Mall, 14:30-21:30 και την Πέμπτη 6 Ιουλίου, πάλι στο Village Mall, 14:30-21:30 (έχει προγραμματιστεί και ειδική πρεμιέρα του φιλμ με προσκλήσεις στις 20:00), η μοναδική αυτή στιγμή παρέα με τον Σπάιντερμαν θα καταγραφεί και το βιντεάκι θα σταλεί στο email του επισκέπτη, ως αναμνηστικό (και αποδεικτικό) της συνάντησής του με τον Άνθρωπο-αράχνη, που σε αυτή την περιπέτεια τα βάζει με τον Vulture, έναν φαινομενικά φιλήσυχο αστό, που όμως η στολή του, του δίνει τη δυνατότητα να ίπταται και να εκτοξεύει λεπίδες και πύραυλους.

Σύνοψη ταινίας

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man (Tom Holland), μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming). Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι (Marisa Tomey), πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ (Robert Downey Jr.).

Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture (Michael Keaton), ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Στο φιλμ παίζουν και οι Zendaya, Donald Glover, Τόνι Ρεβολόρι, Bokeem Woodbine, κ.α.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture