Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σ' επαγρύπνηση όλη τη νύχτα οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στο Καστρίτσι Πατρών- Εκνευρισμός κι ένταση λόγω... ελιών- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Σ' επαγρύπνηση όλη τη νύχτα οι Πυροσβεστ...

Έκαψε αγροτοδασικές εκτάσεις

23:59 Σ’ επαγρύπνηση όλο το βράδυ παραμένουν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στο Καστρίστρι της Πάτρας όπου υπάρχουν ακόμα μικροεστίες της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση το απόγευμα της Δευτέρας.

 

22:10 Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο Καστρίτσι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες Πυροσβέστες, λόγω έκτακτης ανάγκης, έκοψαν κάποια κλαδιά ελιών με αποτέλεσμα κάτοικοι να εκνευριστούν και να μην επιτρέπουν τη διέλευση των οχημάτων.

Παρενέβη η αστυνομία η οποία μάλιστα προσήγαγε δύο άτομα τα οποία όμως λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

 

21:50 Σε ύφεση τέθηκε πριν από λίγο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στο Καστρίτσι Πατρών. Στην περιοχή παραμένουν ωστόσο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές αναζωπυρώσεις.

Πυροσβέστες αναμένεται να μείνουν στο σημείο όλη την νύχτα.

20:15 Καλύτερη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στα μέτωπα της πυρκαγιάς που καίει αγροτοδασική έκταση στο Καστρίτσι της Πάτρας. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσίας δίνουν ακόμα τη φωτιά σε εξέλιξη όμως επισημαίνουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από πριν, αφού τα μέτωπα που κινούνταν προς τα σπίτια αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως.

 

19:55 Στην περιοχή της Πυρκαγιάς έφθασαν ενισχύσεις και από τον Πύργο.

 

19:05 Στην παρούσα φάση δεν κινδυνεύουν σπίτια από τις φλόγες της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Καστρίτσι Πατρών. Σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υπάρχουν ακόμα αρκετά ενεργά μέτωπα.

Ένα νέο μέτωπο προέκυψε βορειοανατολικά όπου κατευθύνεται πεζοπόρο τμήμα.

 

17.57 Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ενώ πολύ κοντά στις εστίες της φωτιάς βρίσκονται κατοικίες.

17.54 Δυο καναντέρ έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες στη θέση Ορτός στη Μαγούλα Καστριτσίου Πατρών, πίσω από το πανεπιστήμιο.

17.44 Οι πυκνοί καπνοί από τη φωτιά στη Μαγούλα έχουν κατακλύσει όλη την περιοχή γύρω από το Πανεπιστήμιο και φαίνονται χιλιόμετρα μακριά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες του thebest.gr. Πριν από λίγο ξεκίνησαν να επιχειρούν και εναέρια μέσα κατάσβεσης.

17.36 Διαστάσεις φαινεται πως παίρνει δυστυχώς η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στην περιοχή της Μαγούλας βορειοδυτικά του Καστριτσίου Πατρών. Ήδη στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 20 πυροσβέστες ενώ έχει ζητηθεί συνδρομή οχημάτων από την περιφέρεια.

Οι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι δυσχεραίνουν επικίνδυνα την κατάσταση και δυσκολεύουν ιδιαίτερα το έργο των πυροσβεστών

16.54 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν λίγο στην περιοχή της Μαγούλας στο Καστρίτσι Πατρών. Επί τόπου βρίσκονται ήδη 8 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Περισσότερα σε λίγο

Φωτογραφία facebook/Νικόλας Σερέτης

Φωτογραφία facebook/Νικόλας Σερέτης

Φωτογραφία facebook/Νικόλας Σερέτης

Ακολουθούν και φωτογραφίες από τη μεγάλη φωτιά στο Καστρίτσι που τράβηξε ο φωτογράφος του thebest.gr, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις