Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΟΕΔΗΝ: "Καραγκιοζιλίκια με το πόρισμα Ζακύνθου - Στοχοποίησε το ΠΓΝΠ"

ΠΟΕΔΗΝ: "Καραγκιοζιλίκια με το πόρι...

Ανακοίνωση για το πόρισμα που αφορά στο θάνατο της 41χρονης

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της για το πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με τον θανατο της 41χρονης που πέθανε στο νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο διεκομίσθη μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο Ζακύνθου, αναφέρει:

"Ο κατήγορος αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος.Θα μείνουν στην ιστορία οι ΕΔΕ που πραγματοποιεί το Υπουργείο Υγείας επί ημερών Πολάκη. Πάντα βγάζουν λάδι τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και τους «συντρόφους» της κυβέρνησης.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διερευνούσε τα αίτια του θανάτου της τραγικής γυναίκας που πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από εγχείρηση ρουτίνας.

Την ΕΔΕ διενήργησε Αναισθησιολόγος από Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Η Διοικήτρια ασφαλώς υπό την καθοδήγηση του Αν. Υπουργού Υγείας, βιάστηκε να ανακοινώσει το πόρισμα της ΕΔΕ την οποία συνεχίζει να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό και δεν δίνει στους ενδιαφερόμενους,  προσπαθώντας να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών την ίδια και τα διορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τι έκανε με το Δελτίο Τύπου;;;

Στοχοποίησε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που οι Ιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατόν να σώσουν την τραγική γυναίκα.

Η ΕΔΕ τελικά διερεύνησε μόνο τυχόν λάθη και παραλείψεις που προκάλεσαν τον θάνατο της γυναίκας μόνο στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Δεν ασχολήθηκε με τα άλλα τέσσερα περιστατικά που αντιμετώπισαν σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Στο πόρισμά της καταλήγει πως δεν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις. Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Παρότι προσπάθησαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι να υποδείξουν ενόχους τους Ιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Ζακύνθου, η κακή ΕΔΕ που οι ίδιοι διενήργησαν το απέκλεισε.

Θα ζητήσουν συγγνώμη από την ΠΟΕΔΗΝ και το προσωπικό της Ζακύνθου;

Τώρα πάνε να ρίξουν την ευθύνη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Ξέχασαν να πουν ότι το Νοσοκομείο του Ρίου αντιμετώπισε επιτυχώς άλλα τέσσερα περιστατικά με σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές που διακομίσθηκαν εκείνη την περίοδο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου. Για την τραγική γυναίκα έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να την σώσουν. Η Διοικήτρια δεν έβγαλε μιλιά για τα Νοσοκομειακά μικρόβια που αποδεδειγμένα βρέθηκαν στα χειρουργεία του Νοσοκομείου, όπως πιστοποιεί η Επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ούτε λέξη δεν είπε για την τοξικότητα των Ιατρικών αερίων που ακόμη ερευνώνται από την Επιτροπή που όρισε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας.

Η Επιτροπή «Πέτρου» είναι εν ισχύ και συνεχίζει τους ελέγχους.

Τα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ επισκέφθηκε ο Δικηγόρος της οικογένειας της γυναίκας που έχασε τη ζωή της και ανέφερε ότι η τοξικότητα δεν μπορεί να ανιχνευτεί επειδή μεσολάβησε αρκετός χρόνος έως ότου ληφθούν τα δείγματα από τη θανούσα.

Σημερινή κατάσταση Νοσοκομείου.

Η λειτουργία του Χειρουργικού Τομέα του Νοσοκομείου Ζακύνθου παραμένει επισφαλής λόγω των Διοικητικών και Κυβερνητικών χειρισμών όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Από τους πέντε χειρουργούς λείπουν οι τρεις. Ο Διευθυντής βγήκε σε υποχρεωτική παράνομη κανονική άδεια παρελθόντων ετών (με δική του συναίνεση είχε παραγραφεί) και δύο άλλοι χειρουργοί προφανώς λόγω της κατάστασης για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, έκαναν χρήση των αδειών ανατροφής παιδιού που δικαιούνται.

Εξαιτίας αυτού για περισσότερες από 20 ημέρες το μήνα υπάρχει μόνο ένας χειρουργός στο Νοσοκομείο. Αυτό είναι επικίνδυνο καθότι μπορεί ο ένας και μοναδικός χειρουργός να συνοδεύει με Ασθενοφόρο περιστατικό εκτός Ζακύνθου ή να χρειάζονται ταυτόχρονα δύο χειρουργοί προκειμένου να χειρουργήσουν ένα επείγον σοβαρό περιστατικό.

Τότε τι θα γίνει;;;

Από τους τρεις Αναισθησιολόγους έμειναν μόνο δύο. Η Διευθύντρια μετακινήθηκε στο Νοσοκομείο των Μολάων. Για 10 ημέρες το μήνα Ιούνιο 20-30/6/2017 το Αναισθησιολογικό Τμήμα δεν διαθέτει κανέναν Αναισθησιολόγο. Πως θα γίνονται χειρουργεία;

Περιμένουμε τον κο Πολάκη ως από μηχανής θεός να φέρει μαζί του τους χειρουργούς του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας να σώσουν άλλη μία φορά το Νοσοκομείο Ζακύνθου!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις