Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Κορυφώνεται σήμερα μια αρκετά δύσκολη όψη, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη εδώ και δυο εβδομάδες φέρνει στο ζώδιό σας κυρίως προβλήματα κι εμπόδια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε θέματα νομικά, σπουδών/εκπαίδευσης και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Προσέξτε επίσης την προκλητικότητα στο λόγο και την ακαμψία στις πεποιθήσεις.

Ταύρος

Μια δύσκολη όψη κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη εδώ και δυο εβδομάδες φέρνει αρκετά “τρεχάματα”, άγχη και πιέσεις στα οικονομικά, ίσως και εμπόδια σε θέματα επενδύσεων, ασφαλειών, συντάξεων, χορηγιών, δανείων, κληρονομικών, διατροφής, κλπ. Αίσθημα ανασφάλειας. Καλείστε πιθανόν να στηρίξετε άλλους. Δεν λείπει και η σεξουαλική ψυχρότητα.

Δίδυμοι

Άμεσα σας επηρεάζει η δυσμενής αντίθεση του Άρη, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Κρόνο απ’ τον Τοξότη, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα φέρνει αρκετά εμπόδια και “ατυχίες”, όπως επίσης και σκληρές συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα κορυφώνεται, ενώ για δυο ακόμα μέρες προσέξτε θυμό και ατυχήματα.

Καρκίνος

Αρκετό φόρτο εργασίας και πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο προκαλεί ήδη εδώ και δυο εβδομάδες η αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και μια δυσκολία στον ύπνο ή μια ψυχική ένταση. Εφιστά ακόμα τη προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, για δυο ακόμα μέρες. Τα κατοικίδια μπορεί να είναι πηγή ταλαιπωριών τώρα.

Λέων

Εντάσεις και σκληρές συμπεριφορές σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις προκαλεί ήδη απ’ τα μέσα του μήνα η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει εμπόδια σε συναντήσεις. Επίσης εμπόδια και καθυστερήσεις προκαλεί σε σχέδιά σας και σε επιχειρηματικά ή δημιουργικά project. Σίγουρα μειώνει τη χαρά, για δυο ακόμα μέρες.

Παρθένος

Μια απ’ τις πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα προκαλεί διάφορες “ατυχίες” κι εμπόδια, κυρίως σε επαγγελματικά και σπίτι, ενώ αυξάνει πολύ τις υποχρεώσεις. Αρκετά “τρεξίματα” για τα επαγγελματικά. Προσοχή στο θυμό και σε εντάσεις με άτομα εξουσίας και με την οικογένεια.

Ζυγός

Επικοινωνία, μετακινήσεις και διάφορες συναλλαγές έχουν αρκετά προβλήματα με την δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα προκαλεί καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Επίσης θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών παρουσιάζουν εμπόδια. Λέγονται σκληρά λόγια. Δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους. Προσοχή στον φανατισμό.

Σκορπιός

Πιέζονται αρκετά τα οικονομικά σας με τη δυσμενή αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα μπορεί να φέρνει πολλές υποχρεώσεις και διάφορα “τρεχάματα” ή άγχη για θέματα δανείων, εφορίας, επενδύσεων, ασφαλειών, διατροφής, συντάξεων, κλπ. Μια όψη που προκαλεί ανασφάλεια συναισθηματική και υλική – έλλειψη εμπιστοσύνης.

Τοξότης

Ήδη απ’ τα μέσα του μήνα άρχισε να λειτουργεί η πολύ δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου, που σας επηρεάζει άμεσα, μια επιρροή που φέρνει αρκετά εμπόδια και “ατυχίες”, αλλά και δοκιμασίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία εφιστά τη προσοχή για δυο ακόμα μέρες στο θυμό, τα ατυχήματα και στο κακό timing.

Αιγόκερως

Άγχη αλλά και ταλαιπωρίες για τη δουλειά, ίσως και για θέματα υγείας, προκαλεί ήδη απ’ τα μέσα του μήνα η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν λείπουν οι μικροατυχίες, οι βλάβες, κλπ. Μια όψη που πιέζει τη ψυχολογία σας. Απαιτεί το κλείσιμο διάφορων θεμάτων.  Πιθανόν να πληρώνετε και κάποια καρμικά χρέη.

Υδροχόος

Καθυστερήσεις κι εμπόδια σε σχέδιά σας είναι πιθανό να φέρνει απ’ τα μέσα του μήνα η δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ “τρεξίματα” και ταλαιπωρίες είναι πιθανά για  επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Μια όψη που επίσης για δυο ακόμα μέρες θα δοκιμάζει φιλικούς κι ερωτικούς δεσμούς – βγαίνει θυμός. Εμπόδια και στη διασκέδαση.

Ιχθύες

Σας “χτυπά” αρκετά η δυσμενής αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν ήδη απ’ τα μέσα του μήνα βιώνετε διάφορες “ατυχίες” κι εμπόδια. Κυρίως “τρεξίματα” και ταλαιπωρίες ή καθυστερήσεις είναι πιθανά σε σπίτι κι επαγγελματικά. Αρκετές υποχρεώσεις και πιέσεις. Προσοχή στα ατυχήματα και στον θυμό για δυο ακόμα μέρες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being