Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από Πανεπιστήμιο μέχρι Πλατεία Γεωργίου με ...ορθοπεταλιές! Γέμισε χαμόγελα και ποδήλατα σήμερα η Πάτρα - ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ

Από Πανεπιστήμιο μέχρι Πλατεία Γεωργίου ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η ποδηλατική βόλτα "Πάμε Ποδήλατο", του Πανεπιστημίου Πατρών

Μεγάλη ήταν για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή στην ποδηλατική βόλτα που διοργάνωσε με επιτυχία το Πανεπιστήμιο Πατρών και με τίτλο, "Παμε Ποδήλατο". Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή με την ασφάλεια που παρείχε η τροχαία και επίσης οι εθελοντές διασώστες του ελληνικού ερυθρού σταυρού, που ευτυχώς δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Στον τερματισμό τους ποδηλάτες περίμεναν φυσικοί χυμοί, νεράκια αλλά ακόμη και παγωτά. Μετά από κλήρωση δόθηκαν και δώρα όπως ποδηλατικά κράνη κ.α.

Την ελπίδα σε λίγα χρόνια η Πάτρα να έχει έναν σύγχρονο ποδηλατόδρομο από το Πανεπιστήμιο εως το κέντρο της, μέσω του οποίου θα κινούνται και οι φοιτητές, εξέφρασε ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πατρών Οδυσσέας Κουφοπαύλου.

Την Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο οργάνωσε για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη πλέον Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και δωρεάν για όλους, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά που συνοδεύονταν.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12.00 το μεσημέρι εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Για όσες και όσους δεν διέθεταν ποδήλατα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο διέθεσε έναν μικρό αριθμό ποδηλάτων που έχει προς δανεισμό.

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους συμμετέχοντες στην εκκίνηση και στον τερματισμό!!!

Η ποδηλατική βόλτα υποστηρίζεται από το Δήμο Πατρέων-Εθελοντική ομάδα «Ε», τον Ερυθρό Σταυρό, την Τροχαία Πατρών, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου και από λοιπούς εθελοντές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις