Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση «Η Ευρώπη, μια γειτονιά, μια αγκαλιά» στο Επιμελητήριο Αχαΐας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση «Η Ευρώπη, μ...

Έγινε στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την Ημέρα της Ευρώπης

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η εκδήλωση – έκθεση με κεντρικό θέμα «Η Ευρώπη, μια γειτονιά, μια αγκαλιά» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην Πάτρα, η οποία πραγματοποιείται από την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης που έχει καθοριστεί η 9η Μαΐου.

Η όλη δράση εντάσσεται στο εξωστρεφές πρόγραμμα που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης, το οποίο απευθύνεται στους νέους της Περιφέρειας, με δράσεις για τρεις κρίσιμους και ευαίσθητους τομείς, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «απευθυνόμαστε στους ενεργούς πολίτες της Περιφέρειάς μας και ζητάμε να μας μεταφέρουν τις αγωνίες τους, τα άγχη τους, τις προτάσεις τους. Είμαστε έτοιμοι να τους ακούσουμε, να ενσωματώσουμε στις πολιτικές μας τις επιθυμίες τους και να τις μεταφέρουμε στα ευρωπαϊκά όργανα που συμμετέχουμε».

Στην έκθεση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου παρουσιάζονται έργα μαθητών σχολείων της Πάτρας όπως του Στρούμπειου Δημοτικού εμπνευσμένα από την Ευρώπη, τον μύθο της αρπαγής της Ευρώπης από τον Δία – ταύρο, από τους μαθητές του 2ου νηπιαγωγείου Ρίου, κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις