Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μία φωτογράφιση πολλών καρατίων από τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ!

Μία φωτογράφιση πολλών καρατίων από τις ...

Ο αγαπημένος ηλεκτρονικός οδηγός

Για άλλη μία χρονιά η μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών γάμου έδωσε το επιβλητικό παρόν της με μεγάλο ενθουσιασμό στο wedding styled shoot που θα εμπνεύσει τους χιλιάδες επισκέπτες του αγαπημένου οδηγού «ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ» να σχεδιάσουν έναν γάμο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών!

Το μαγευτικό κτήμα Αγουρίδη έλαμψε από τα αμέτρητα φλας του Παναγιώτη Φουσέκη και της πολυμελούς ομάδας του, την πολυτέλεια των 24ων καρατίων και την παρουσία γνωστών και καταξιωμένων επαγγελματιών γάμου…

Ο χρυσός και η διαχρονική ομορφιά της φύσης αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την ομάδα του Πασπαρτού που απογείωσε τον στολισμό με τις μοντέρνες δημιουργίες της. Το υψηλής ραπτικής αέρινο νυφικό της σχεδιάστριας Νέλλας Ιωάννου, τα λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ από το κατάστημα ΜΕΝΤΗ, τα εντυπωσιακά πέδιλα από το κατάστημα Walk και το επώνυμο ανοιχτόχρωμο γαμπριάτικο σύνολο από το κατάστημα The Mark - Κωνσταντινιδης αποτέλεσαν μία εναλλακτική πρόταση για την εμφάνιση των νεόνυμφων, ενώ οι επαγγελματίες κομμωτές του Art Group και το μακιγιάζ από την Ηλιάνα Πανταζή συμπλήρωσαν με τον πιο αριστοκρατικό τρόπο την εικόνα τους. Τα έπιπλα υψηλής αισθητικής από το Dream Home Karagounis αγκάλιασαν αρμονικά τις διακοσμητικές πινελιές και ο σικάτος ανθοστολισμός από το ανθοπωλείο Ανεμώνη ξεχώρισε με τις πολύ ιδιαίτερες ποικιλίες λουλουδιών και συνθέσεων. Το ζαχαροπλαστείο Μουσελίν συνδυάζοντας την ποιότητα στην γεύση και την λάμψη του χρυσού ολοκλήρωσε το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Οι μουσικές επιλογές του Celebrate Sound ανέβασαν την διάθεση των παρευρισκομένων στα ύψη και το talks catering με τα μοναδικά εδέσματα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις έκανε τα διαλείμματα των επαγγελματιών άκρως απολαυστικά!

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό όπως δημοσιεύεται στην στήλη “ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” του οδηγού, https://www.epilogesgamou.gr/modern-wedding-styled-shoot/ .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά