Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του ηθοποιού Σ...

Το τελευταίο χειροκρότημα

Τον αγαπητό ηθοποιό Στάθη Ψάλτη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δυτέρας  συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι. Η αυλαία πέφτει στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στα 66 χρόνια του, νικημένος από τον καρκίνο.

Συντετριμμένες η γυναίκα του Χριστίνα και η κόρη του Μαρία.

Παρόντες στην τελευταία παράσταση του Στάθη τους, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Νίκος Παπαναστασίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βόσσου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Καίτη Φίνου, η Λίλα Καφαντάρη, η Ελένη Φιλίνη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Πρέκας, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Κώστας Βενετσάνος, η Κατερίνα Γιουλάκη, ο Δημήτρης Λιγνάδης, o Δημήτρης Πιατάς, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Τέλης Ζώτος, η Άννα Κουρή, ο Βασίλης Ζωνόρος, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Νίκος Βερλέκης, ο Ζανό Ντάνιας, ο Μιχάλης Μόσιος, η Ελένη Γερασιμίδου, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έκανε λόγο για μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των Ελλήνων ηθοποιών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κ.α.

*Ανάμεσα στα πολλά στεφάνια που εστάλησαν στη μνήμη του Στάθη Ψάλτη ξεχώριζαν αυτά του ηθοποιού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα, της τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου, της ΠΑΕ ΑΕΚ, του Γιώργου Καραγιάννη & ΣΙΑ, της οικογένειας Κώστα Βουτσά, των τεχνικών του Ακροπόλ, του Βέμπο, του θεάτρου Ζίνα και του Προσκήνιου, κ.α.

Πρώτη ενημέρωση: 15:46

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις