Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πτώση ελικοπτέρου! Οδύνη στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα!Συγκλόνισε η γυναίκα του-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πτώση ελικοπτέρου! Οδύνη στην κηδεία του...

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και εκατοντάδες πολίτες, είπαν σήμερα το στερνό αντίο στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, έναν από τους αδικοχαμένους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, που βρήκαν τον θάνατο από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, που επέβαινε και αυτός στο μοιραίο ελικόπτερο, θα τελεσθεί στις 17:30, στη Φαλάνη της Λάρισας.

"Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ", ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου από τον ξαφνικό χαμό του γιου του Δημοσθένη Γούλα. Ο πατέρας του μονολογεί ότι έχασε το καμάρι του ενώ τονίζει πως ήταν έμπειρος πιλότος.Ο ίδιος μιλώντας στο Newsit.gr ξεκαθαρίζει ότι δεν γνωρίζει κάτι ακόμα. "Δεν έχουμε μάθει τίποτα ακόμη. Είναι ακόμη στο νεκροτομείο και δεν τελειώσαν οι διαδικασίες της ιατροδικαστικής πραγματοσύνης. Και περιμένω στο νοσοκομείο εδώ" αναφέρει στο Newsit.gr.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, άφησε αιχμές για την κατάσταση του μοιραίου ελικοπτέρου, τονίζοντας πως ήταν πολύ παλιό και κακοσυντηρημένο. Ο ίδιος, μάλιστα, λύγισε μιλώντας για τον γιο του. "Έχασα το καμάρι μου. Έχασα το καμάρι μου σε όλα πρώτος".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις