Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΡΩΓΜΗΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

«Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Τ...

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 4/5/2017

Η Θεατρική Ομάδα εκπαιδευτικών Πάτρας «Ρωγμή» που η τελευταία παράσταση της, ήταν πέρυσι τον Απρίλιο με το έργο «Ω, τι κόσμος μπαμπά» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία του Περικλή Βασιλόπουλου στο θέατρο Royal – παλιό Πτωχοκομείο, ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, μία ολοκαίνουρια θεατρική δουλειά.

Θα είναι το έργο «Η Τραπεζαρία» του Άλμπερτ Γκέρνυ και η πρεμιέρα προγραμματίζεται να γίνει στις 4 Μαίου 2017 στη σκηνή του Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν, στην Πάτρα. Εκτός της πρεμιέρας στις 4 Μαίου είναι προγραμματισμένες άλλες 10 παραστάσεις, των οποίων οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η Θεατρική Ομάδα Ρωγμή αποτελείται από εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πατρών και άλλους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό τα μέλη της να μυηθούν σε τεχνικές θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού για να τις χρησιμοποιήσουν στη διδακτική πράξη.

Έχουν ανεβάσει την θεατρική παράσταση "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Σαιντ Εξυπερύ.

Για τη συγκρότηση της θεατρικής ομάδας «Ρωγμή» έναυσμα αποτέλεσε ένα θεατρικό σεμινάριο που διοργανώθηκε στα τέλη του 2007 από το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων & Καλλιτεχνικών Αγώνων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

*Το έργο «Η Τραπεζαρία» που ετοιμάζουν εντατικά αυτές τις μέρες, είχε ανέβει παλιότερα τη δεκαετία του ’90 και από το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture