Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Κινηματογραφικό αφιέρωμα με 4 φιλμ του Pupi Avati

Πάτρα: Κινηματογραφικό αφιέρωμα με 4 φιλ...

Τον Απρίλιο στην Αγορά Αργύρη

Το Δίκτυο Πολιτιστικής Συνεργασίας στην Ελλάδα, με την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών διοργανώνει το Ιταλικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ 2017 – «Pupi Avati: ανθρώπινες αδυναμίες», με την προβολή 4 ταινιών, με ελληνικούς υπότιτλους.

Εκτός της Αθήνας οι προβολές θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως η Λέρος, η Μεσσήνη, τα Χανιά αλλά και η Πάτρα. Στην Πάτρα το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος» - Associazione Culturale “Il Faro” και την επιμέλεια του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Οι προβολές θα φιλοξενηθούν στην Αγορά Αργύρη στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Απριλίου, την Τετάρτη 5 Απριλίου καθώς και την Κυριακή 9 και την Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 19.00 το απόγευμα.

Τα Ιταλικά φιλμ που θα προβληθούν είναι το «Μία άπειρη Νεότητα - Una sconfinata giovinezza» παραγωγής 2011, «Η δεύτερη νύχτα γάμου», «Ο μπαμπάς της Τζοβάνα», παραγωγής 2008 και «Ένα χρυσό παιδί» με τον Ρικάρντο Σκαμάρτσιο και την Αμερικανίδα σταρ Σάρον Στόουν, παραγωγής 2014. Και τα 4 φιλμ είναι σκηνοθετημένα από τον Giuseppe Avati, που είναι γνωστότερος ως Pupi Avati (έχει γεννηθεί το Νοέμβριο του 1938).

Ο Avati είναι Ιταλός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος με καταγωγή από την Μπολόνια. Είναι ιδιαίτερα γνωστά τα δύο φιλμ τρόμου που έχει γυρίσει «The House with Laughing Windows» (1976) και «Zeder» (1983).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture