Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίτημα υπαλλήλων του ΥΕΘΑ για δωρεάν φοίτηση στο ΕΑΠ

Αίτημα υπαλλήλων του ΥΕΘΑ για δωρεάν φοί...

Το στηρίζει ο τομέας παιδείας της ΝΟΔΕ

Ο τομέας Παιδείας της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη στήριξή του στο αίτημα για δωρεάν φοίτηση στο ΕΑΠ των υπαλλήλων του ΥΕΘΑ. Η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του τομεάρχη Παιδείας της ΝΟΔΕ Νίκου Κατσουγκράκη αναφέρει:

 

"Η σκέψη να μπορούν να φοιτούν σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά  προγράμματα υπάλληλοι του ΥΕΘΑ, όπως και οι οικογένειες τους χωρίς την καταβολή διδάκτρων είναι εξαιρετική.

Η συνάντηση των μελών του «Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας» με την διοίκηση του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με σκοπό να καταθέσουν το αίτημα τους στο ΕΑΠ, μόνο θετικά μπορεί να ειδωθεί.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ του νομού μας, που καταφέρνει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διατηρεί μέσα του αναμμένη την φλόγα της δια βίου μάθησης.

Η ΝΟΔΕ Αχαΐας και ιδιαίτερα η διοίκηση του τομέα Παιδείας, προτρέπει το ΕΑΠ αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να κάνει δεκτό το αίτημα των υπαλλήλων των ΥΕΘΑ/ΓΕΣ, ώστε να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην προαγωγή του μορφωτικού επιπέδου των κρατικών μας υπαλλήλων, που θα έχει σαν συνέπεια την αναβάθμιση των παρεχόμενων εξ’ αυτών υπηρεσιών στους Έλληνες πολίτες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις