Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον πληθωρικό Δία, η οποία τις τελευταίες μέρες αυξάνει μεν το χιούμορ, λέγονται όμως και λόγια “χοντρά” ή επιπόλαια. Προσέξτε τις επικοινωνιακές γκάφες και την πολυλογία, μέχρι και αύριο. Μην αμελείτε λεπτομέρειες αλλά και τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Χρειάζεται περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες και επιμέλεια στο χώρο δουλειάς τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Δία, η οποία τις τελευταίες μέρες σάς κάνει κάπως επιπόλαιους σε μικρά πράγματα αλλά και σε θέματα υγείας. Ίσως λέτε πράγματα υπερβολικά που τελικά θα γυρίσουν εναντίον σας. Υπερβολικές κριτικές επίσης, μέχρι και αύριο.

Δίδυμοι

Αυξάνει το χιούμορ και την ευδιαθεσία τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ταυτόχρονα όμως λέγονται και πράγματα υπερβολικά ή “χοντρά”, κυρίως στα ερωτικά, σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους, ακόμα και με διαδικτυακές σας επαφές. Επιπόλαιη αντιμετώπιση θεμάτων παιδιών, ερωτικών αλλά και σχεδίων για το μέλλον.

Καρκίνος

Γίνονται επικοινωνιακές γκάφες τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας μπορεί να λέτε πράγματα υπερβολικά, τα οποία ίσως κοστίσουν στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα και υπόληψη. Μην είστε αφελείς και φανείτε πιο προσεκτικοί σε λεπτομέρειες. Επιπολαιότητα σε σπίτι κι επαγγελματικά. Φέρνει ωστόσο χιούμορ.

Λέων

Δεν λείπει ο φανατισμός τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας λέγονται πράγματα υπερβολικά, ενώ γίνονται κι επικοινωνιακές γκάφες. Αυξάνει ωστόσο το χιούμορ. Προσέξτε την επιπολαιότητα και την αφέλεια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε έγγραφα και σε θέματα σπουδών και νομικών, μέχρι και αύριο.

Παρθένος

Γίνεται επιπόλαιη οικονομική διαχείριση τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να κάνετε και διάφορες σπατάλες ή απερίσκεπτα ανοίγματα. Προσέξτε επίσης την αφέλεια γύρω από οικονομικά θέματα, ή να μην υπογράψετε δάνεια ή ρυθμίσεις που τελικά δεν θα είναι προς το συμφέρον σας, μέχρι και αύριο.

Ζυγός

Αν και το ζώδιό σας είναι ευγενικό και πάντα σκέφτεται τι θα πει ώστε να μη πληγώσει άλλους ή να μη χαλάσει ισορροπίες, τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί από επιπολαιότητα και αφέλεια να λέτε πράγματα που ξεπερνούν κάποια όρια. Σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή, η οποία ωστόσο προσφέρει χιούμορ.

Σκορπιός

Φροντίστε μέχρι αύριο να είστε πιο προσεκτικοί στο χώρο δουλειάς και σε διάφορα καθημερινά θέματα και λεπτομέρειες, γιατί τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία, μπορεί να λειτουργείτε επιπόλαια και να είστε αμελείς με κάποια θέματα, ακόμα και με την υγεία σας. Ίσως λέτε πράγματα υπερβολικά που μπορεί τελικά να γυρίσουν εναντίον σας.

Τοξότης

Αυξάνει την ευδιαθεσία και το χιούμορ του ζωδίου σας τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αυξάνει όμως και την τάση σας να λέτε πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια. Ειδικά στα ερωτικά και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, προσέξτε μέχρι και αύριο να μην κάνετε λεκτικές γκάφες αλλά και να μην αμελείτε τους άλλους.

Αιγόκερως

Είστε προσεκτικοί και λακωνικοί στα λόγια συνήθως, όμως τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να λέτε πράγματα υπερβολικά και να βγαίνετε εκτός ορίων σε συζητήσεις. Ωστόσο δίνει και διάθεση για χιούμορ. Προσοχή μέχρι και αύριο στις επικοινωνιακές γκάφες και στην αφέλεια – ίσως κοστίσουν στην κοινωνική σας εικόνα.

Υδροχόος

Μέχρι και αύριο προσέξτε το φανατισμό και τις υπερβολές γενικά στο λόγο και στη γραφή, γιατί τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα βγαίνουν εκτός ορίων κάποιες συζητήσεις. Υπάρχει αρκετό χιούμορ ωστόσο. Επίσης προσέξτε την αμέλεια και τις γκάφες σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπουδές και τυχόν νομικά θέματα.

Ιχθύες

Δεν γίνεται καλή οικονομική διαχείριση τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ίσως σπαταλάτε τους πόρους σας ή προχωράτε σε επιπόλαιες και ασύμφορες τελικά κινήσεις ή συμφωνίες και αγορές. Μην είστε αφελείς, τόσο σε θέματα οικονομικά και αποκτημάτων, όσο και σε θέματα ερωτικά. Υπερβολές και στις απολαύσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being