Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία γιορτή για την Παγκόσμια ημέρα ποίησης, από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Μία γιορτή για την Παγκόσμια ημέρα ποίησ...

Την Τρίτη 21/3 υπό την αιγίδα της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποίησης, οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Δραματικής σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, ετοιμάζουν ένα πρωτότυπο χάπενινγκ στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι (στην οδό Καρόλου & Σανταρόζα  7), την Τρίτη 21 Μαρτίου, από τις 8:30 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα. Μέσα από το χάπενινγκ, οι παρευρισκόμενοι θα γιορτάσουν παρέα την Άνοιξη της ποίησης.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (από τον πρόεδρο του συμβουλίου του θεάτρου Ανδρέα Τερζή και τον διευθυντή της δραματικής σχολής Τσέζαρις Γκραουζίνις) περιμένουμε με χαρά, τους ποιητές, καθώς κι εσάς που νιώθετε ποιητές, να διαβάσετε ποιήματα  δικά σας ή αγαπημένων άλλων δημιουργών.

Λόγω του μεγάλου προγράμματος της βραδιάς, εκφράζεται η επιθυμία, η διάρκεια της ανάγνωσης των ποιημάτων να μην υπερβαίνει τα 3 λεπτά.

*Να θυμίσουμε ότι στις 17 & 18 Μαρτίου, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας φιλοξενεί στις 21.00 στο Δημοτικό θέατρο την παράσταση «Φλόρενς Φόστερ Τζέκινς-Ενθύμιο» με τη Ναταλία Τσαλίκη και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο ενώ στις 20 & 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί Λυρική βραδιά του opera studio, για τον Ρομαντισμό σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Ζάιμπελ.

Ακόμα στις 27 & 28 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό θέατρο η παράσταση «Μετά τη Βάρκιζα»  του Μυρώδη Αδαμίδη, ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα πολιτικό δράμα  σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου με την Θεοδώρα Σιάρκου και στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου 2017 η παράσταση ΙΝΤΙΜΑΤΕ  από την χοροθεατρική ομάδα Πλεύσις με τον Αντώνη Κουτρουμπή και την Όλγα Γερογιαννάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture