Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκοιμήθη ο ιερέας Νικόλαος Μαυροειδής στην Χαλανδρίτσα, στα 81 του χρόνια

Εκοιμήθη ο ιερέας Νικόλαος Μαυροειδής στ...

Έναν σεμνό και παραδοσιακό ιερέα τον χαρακτήρισε ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Παν. Μαυροειδή σε ηλικία 81 ετών. Ο εκλιπών καταγόταν από την περιοχή της Χαλανδρίτσας και υπήρξε ένας σεμνός, ευλαβής και παραδοσιακός ιερέας.

Μιλώντας στο thebest.gr ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος, για τον εκλιπόντα, ανέφερε πως ήταν ένας αγαπητός ιερέας και καλός οικογενειάρχης, με κατάρτιση και υπακοή στον Επίσκοπο του, που έπραττε στο ακέραιο το καθήκον του και τύγχανε της αγάπης και εκτίμησης από το ποίμνιο του.

«Έδινε και ελάμβανε. Ο π. Νικόλαος Μαυροειδής ήταν ένας σεμνός ιερέας, με όλα τα στοιχεία του καλού ιερέα. Δυστυχώς η κοίμηση του αποτελεί μία απώλεια για το ιερατείο της Μητροπόλεως Πατρών, σε μία περίοδο μάλιστα όπου τα κενά από πλευράς αριθμού ιερέων είναι μεγάλα και δύσκολα καλύπτονται», υπογράμμισε στο thebest.gr, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ.κ. Χρύσανθος Στελλάτος, ο οποίος και είχε συλλειτουργήσει κατά το παρελθόν με τον π. Νικόλαο Μαυροειδή.

Η κηδεία του ιερέως θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίτσας Δήμου Ερυμάνθου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Χαλανδρίτσας.

Ο εκλιπών που είχε χειροτονηθεί επί Μητροπολίτη πρώην Πατρών κυρού Κωνσταντίνου, ήταν νυμφευμένος με την πρεσβυτέρα Θεώνη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ιφιγένεια, την Γεωργία και τον Παναγιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις