Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα είναι ενισχυτική για τα επαγγελματικά σας, ήδη από χτες, ενώ σας βοηθά να κλείσετε και ορισμένα θέματα. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Κατόπιν θα δώσει έμφαση στα ερωτικά και τη διασκέδαση, ενώ η διάθεση θα μεταβληθεί αρκετά σε πιο εξωστρεφή και χαρούμενη.

Ταύρος

Φαίνεται να πετυχαίνετε κάποια σχέδια και προσδοκίες σας σήμερα με την επιβοηθητική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ οι φίλοι είναι μια θετική επιρροή. Επιτυχίες στις σπουδές. Μέχρι το απόγευμα θα είναι επικοινωνιακές και ζωηρές ώρες, ενώ για την υπόλοιπη μέρα αναμένεται να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας.

Δίδυμοι

Μια ενίσχυση σε οικονομικά θέματα και στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ μπορεί να κάνετε ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις. Έμφαση σε οικονομικά θέματα δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για βόλτες και πολλή κουβεντούλα.

Καρκίνος

Καλή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας είναι η όψη Ερμή-Πλούτωνα, που λειτουργεί ήδη από χτες, ενώ ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης σάς ενισχύει. Η όψη αυτή βοηθά και θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Εξωστρεφείς οι ώρες μέχρι το απόγευμα, με κάποια ξεκινήματα, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ήρεμη και απολαυστική.

Λέων

Εύνοια στα εργασιακά και σε θέματα οικονομικά προσφέρει ήδη από χτες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία προσφέρει μια ενίσχυση και γίνονται σοβαρές συζητήσεις. Μέχρι το απόγευμα είναι πιο εσωστρεφείς ώρες, όμως κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας ωθεί σε δράση, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, ίσως και κάποιο ξεκίνημα.

Παρθένος

Σας ευνοεί η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, κυρίως στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών αλλά και στις συνεργασίες, ενώ βοηθά στην πιο ουσιαστική επικοινωνία – μια όψη που λειτουργεί ήδη από χτες. Έμφαση στις φιλίες σας δίνει η Σελήνη μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν μπαίνετε σε πιο εσωστρεφή διάθεση και με μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο.

Ζυγός

Θέματα εργασιακά και σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων βοηθιούνται σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες λειτουργεί. Υποστηρικτικά λειτουργεί η οικογένεια. Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας και στη δικτύωση – συναντήσεις με ομάδες, σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Σκορπιός

Ουσιαστικές συζητήσεις και συμφωνίες, και θετικές επαφές στα εργασιακά γίνονται σήμερα με την ευνοϊκή όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες λειτουργεί και κάνει γενικά την επικοινωνία πιο βαθιά. Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα μέχρι το απόγευμα – έμφαση σε σπουδές και μελέτη. Κατόπιν είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες υποχρεώσεις.

Τοξότης

Ενισχυτική για τα οικονομικά σας είναι η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ ευνοεί και θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας – η επικοινωνία με τους δικούς σας γίνεται πιο ουσιαστική. Εσωστρεφείς οι ώρες μέχρι το απόγευμα, αλλά κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα και ανακτάτε την εξωστρέφεια και την όρεξή σας.

Αιγόκερως

Πετυχαίνετε κάποιους στόχους, εκπληρώνετε κάποια επιθυμία σας ή προχωράτε σε επιτυχημένες επαφές και σοβαρές συζητήσεις σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες λειτουργεί, ενώ κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική. Κοινωνική η μέρα σήμερα μέχρι το απόγευμα, με διάφορες συναντήσεις, ενώ κατόπιν αναμένεται να υπάρξει εσωστρέφεια.

Υδροχόος

Γίνονται σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες ή αγορές και πωλήσεις σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ σας ενισχύει το εισόδημα. Επίσης σάς βοηθά να κλείσετε θέματα. Παραγωγικές οι ώρες μέχρι το απόγευμα, ενώ ίσως σας πιάσει μανία καθαριότητας. Κοινωνική η υπόλοιπη μέρα, με διάφορες συναντήσεις.

Ιχθύες

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες κάνει την επικοινωνία βαθύτερη, βοηθά να γίνουν ουσιαστικές επαφές και να πετύχετε σχέδια. Οι φίλοι σάς ενισχύουν. Άνετες οι ώρες μέχρι το απόγευμα, ενώ μετά είναι πιθανό να κάνετε διάφορες δουλειές, τακτοποίηση, νοικοκυριό, κλπ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being