Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Η Σελήνη απ’ τον Καρκίνο σήμερα δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς και με τον χώρο σας. Βγαίνει μια νοσταλγία. Μαλακώνουν τα συναισθήματα, εκτός απ’ το βράδυ που η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ορισμένες εμμονές και ίσως “βαρύνει” λίγο η ψυχολογία σας.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα, με ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, με διάφορα ραντεβού κι επαφές. Μέρα επίσης με αρκετές μετακινήσεις, βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι. Έμφαση στη μάθηση, σε σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Το βράδυ δεν λείπουν κάποια πικρά λόγια, ενώ προσοχή χρειάζεται σε αρνητικές σκέψεις.

Δίδυμοι

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη, μια μέρα γόνιμη για τα έσοδα και για τα επαγγελματικά σας. Πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, διάφορες συναλλαγές. Πιο ήρεμη σχετικά μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, τη μουσική, τα αποκτήματά σας και το αίσθημα ασφάλειας. Το βράδυ προσέξτε ίντριγκες.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ έχετε περισσότερη ζωτικότητα και όρεξη. Πιθανά ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες, αποφάσεις. Έχει διευκολύνσεις η μέρα, αλλά το βράδυ με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα ίσως υπάρξει ένα βύθισμα ψυχολογικό και κάποιες εμμονές, κυρίως με τις σχέσεις.

Λέων

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα στην οποία θα κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, φυγή απ’ τις πιέσεις, και πιθανόν να βρείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Ενασχόληση με τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.

Παρθένος

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους και κόμματα. Επίσης φέρνει ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Σχέδια για το μέλλον. Το βράδυ είναι πιθανά κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλίες ή στα ερωτικά.

Ζυγός

Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, μια μέρα γόνιμη και με διευκολύνσεις. Επαφές με άτομα εξουσίας πιθανές. Προωθήστε τον εαυτό σας. Αναδεικνύεστε περισσότερο σήμερα, επαγγελματικά και κοινωνικά. Αυξημένες υποχρεώσεις. Το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα βαραίνει κάπως την ψυχολογία, αλλά είναι καλές ώρες για ενδοσκόπηση. Πιθανά ξεκαθαρίσματα.

Σκορπιός

Σχετικά πιο άνετη και αισιόδοξη μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Αυξημένη ζωτικότητα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία. Το βράδυ με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα είναι πιθανό να ειπωθούν κάποια “βαριά” λόγια ή να έχετε κάποιες έμμονες ιδέες.

Τοξότης

Μια πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, με διάθεση για ενδοσκόπηση αλλά και έρευνα. Γίνεται ένα ψυχολογικό ξεκαθάρισμα. Προσέξτε τις ίντριγκες. Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, κυρίως σχετικά με δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ, τα οποία ενδέχεται να διευκολυνθούν και να δεχτείτε μια ενίσχυση.

Αιγόκερως

Κοινωνική μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Οι θετικές όψεις της Σελήνης δημιουργούν ήπιο κι ευχάριστο κλίμα, εκτός απ’ το βράδυ, που η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί υπόγειους ανταγωνισμούς, ζήλιες ή και κάποια συναισθήματα πικρίας.

Υδροχόος

Παραγωγική η σημερινή μέρα,  θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε καθημερινά θέματα και στο νοικοκυριό σας. Μια γόνιμη μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Ενασχόληση με θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Έμφαση και στα κατοικίδια. Το βράδυ προσέξτε ορισμένα παρασκήνια και κάποιες κριτικές.

Ιχθύες

Πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως έχετε και παραπάνω ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρία για σπορ, χόμπι, παιχνίδι, διασκέδαση και φλερτ. Έμφαση στα ερωτικά. Ενασχόληση επίσης με τα παιδιά. Αυξημένη ζωτικότητα, λάμψη και αυτοπεποίθηση. Το βράδυ μόνο προσέξτε ορισμένες περιπλοκές σε ερωτικά και φιλίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being