Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ιωάννης Μαρλαφέκας: Εμπορικό έγκλημα η υπόθεση Μαρινόπουλου – Η Δικαιοσύνη να βρει που πήγαν τα λεφτά

Ιωάννης Μαρλαφέκας: Εμπορικό έγκλημα η υ...

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουξ τονίζει ότι τα χρήματα κάπου πήγαν

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πατρινής εταιρείας Λουξ, κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας, χαρακτηρίζει την υπόθεση Μαρινόπουλου ως εμπορικό έγκλημα πρωτοφανούς και την απώλεια τεράστιων κεφαλαίων στη «διαδρομή» των τελευταίων ετών. Σε συνέντευξή του στο Liberal ο επιχειρηματίας τονίζει ότι «τα λεφτά δεν χάνονται, τσέπες αλλάζουν», οπότε σ' αυτή την ιστορία η πολιτεία και η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να ερευνήσουν ενδελεχώς που πήγαν τα λεφτά.

Άλλωστε, «το απίστευτο σε μέγεθος ποσό που ακούγεται ότι θα “κουρευτεί’’ δεν χάθηκε ούτε από τους εργαζομένους της επιχείρησης, ούτε από τους προμηθευτές της. Τα χρήματα αυτά κάπου αλλού βρίσκονται».

Ο κ. Μαρλαφέκας τονίζει ότι δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση του εγχειρήματος διάσωσης της αλυσίδας, όμως, δεσμεύεται ότι η Λουξ, ως εταιρεία, θα στηρίξει το εγχείρημα του Σκλαβενίτη, εκτιμώντας την φιλότιμη προσπάθεια του και την τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνει.

Ο πρόεδρος της Λουξ μιλά για τις τεράστιες καθυστερήσεις πληρωμής των προμηθευτών από τις αλυσίδες λιανικής, στηλιτεύει τη λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης, ενώ αναφέρεται και στη φορολογική λαίλαπα, που – νομοτελειακά – θα εξαντλήσει και τις υγιείς επιχειρήσεις.

Τέλος, γνωστοποιεί στο Liberal ότι η Λουξ μπαίνει στην αγορά του τσαγιού, παρουσιάζοντας οσονούπω νέα προϊόντα πάντα στη φιλοσοφία και την κουλτούρα της σειράς plus 'n light, ενώ σ' ότι αφορά το εξωτερικό, η έμφαση δίνεται στη Βόρεια Ευρώπη και στη Σκανδιναβία αλλά και στην ενίσχυση της παρουσίας στη Μέση Ανατολή.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά