Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη η πληρότητα της Westia 2017 - Στους 199 οι εκθέτες

Πάτρα: Μεγάλη η πληρότητα της Westia 201...

Συναντήθηκαν οι υπεύθυνοι με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη

«Η επιτυχία της Westia 2017 είναι αναμενόμενη» ανέφερε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κοτοπούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας.

Ο κ. Πελετίδης τόνισε επίσης ότι «ο σχεδιασμός της Westia πρέπει να είναι σε βάθος χρόνου για το 2018 και γιατί όχι για το 2019» και συμπλήρωσε πως ο θεσμός αυτός είναι επιτυχημένος γιατί υπάρχει οργάνωση, πρόβλεψη και στόχοι.

Την επιτυχημένη προετοιμασία της WESTIA 2017 όσον αφορά στην προσέλευση εκθετών οι οποίοι συμπλήρωσαν σε αριθμό τους 199, παρουσίασαν σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 οι διοργανωτές της έκθεσης, στον Δήμαρχο κ. Πελετίδη. Οι συμμετέχοντες από πόλεις όπως η Καλαμάτα, τα Γιάννενα, ο Πύργος, η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και πολλές άλλες πόλεις του Δυτικού Άξονα της Ελλάδας, θα προβάλουν τα νέα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μεγάλο είναι επίσης το ενδιαφέρον εκθετών για το 2018. Vantana, SpinosCoffee, Cosmocert, Τσούλος, Marte, Κούλης, Celebrate, Ρέλλος, BAKAAR, Kαραπιπέρης, ΑRAG, ILLY- Γιαλούσης, Μπακαλάρος, CARNA Μιχαλάκος, Βούλγαρης, Καλλιτεχνούπολη, ΙΜΕ Πληροφορική και DATA RC είναι οι πρώτοι που δήλωσαν παρόντες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ΣΚΕΑΝΑ για τη διοργάνωση της Westia για το 2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά