Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Αντιμετωπίστε με απόλυτη επιτυχία την αραίωση μαλλιών

Αντιμετωπίστε με απόλυτη επιτυχία την αρ...

Eπαναφέρετε τη νεότητα και τη δύναμή σας με τη μεταμόσχευση μαλλιών

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των ανδρών, αλλά και των γυναικών αρκετές φορές, είναι η τριχόπτωση. Παροδική ή μόνιμη, προκαλεί μεγάλο άγχος και καταρρακώνει την αυτοπεποίθησή μας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνοδεύεται και με εμφανή αραίωση.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού αν επιλέξετε την κατάλληλη, εξειδικευμένη και άρτια καταρτισμένη ιατρική ομάδα, μπορείτε να επαναφέρετε τη νεότητα και τη δύναμή σας με τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Μιλώντας με τον πλαστικό χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics (βραβευμένης ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016), Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει άμεση λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών, ανώδυνα, με εγγυημένα αποτελέσματα αλλά και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

"Στην κλινική μας εφαρμόζουμε με επιτυχία την πρωτοποριακή μέθοδο FUE, η οποία σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνικές δεν αφήνει σημάδια και ουλές, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Η διαδικασία είναι απλή για τον ασθενή, όμως απαιτεί μακρά και εξειδικευμένη εκπαίδευση από τον πλαστικό χειρουργό ώστε ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων στην τοποθέτηση να οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Όπως παρατηρούμε στο βίντεο, τα τριχοθυλάκια εξάγονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού (δότρια χώρα) και εμφυτεύονται, ανώδυνα, ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη όπου παρατηρείται και η αραίωση, χωρίς υποδοχές αλλά με τη χρήση ειδικών συσκευών εμφύτευσης (τοποθέτηση με implanter device). Με τον τρόπο αυτό δεν προκαλούμε τραύμα και ουλές στην λήπτρια χώρα και η φύτρωση των τριχών είναι πιο φυσική, με κατάλληλη φορά και γωνία φύτρωσης, λόγω της ικανότητας του implanter να προσαρμόζεται, ανάλογα με την περιοχή όπου γίνεται η τοποθέτηση.

Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες με προβλήματα ανδρογενετικής ή άλλων μορφών αλωπεκίας και μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις όπως η αραίωση μαλλιών λόγω εγκαύματος ή τραύματος, αλλά και σε  αραίωση στα γένια ή τα φρύδια."

Δρ. Αναστάσιος Βεκρή

Δρ. Αναστάσιος Βεκρή

Δρ. Αναστάσιος Βεκρή

Η Advanced Hair Clinics, η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και στο κέντρο της Πάτρας,  Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για μια συνεδρία Διάγνωσης και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημά σας, αλλά και τη λύση του.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being