Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Κάποιες πόρτες ανοίγουν αυτές τις μέρες με το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι το μέλλον φαίνεται πιο αισιόδοξο. Μια όψη που φέρνει καλούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε σε σχέσεις φιλικές ή ερωτικές ή με συνεργάτες – υπάρχουν καλές εξελίξεις γενικά στην κοινωνική σας ζωή αλλά και σε σχέδιά σας.

Ταύρος

Τυχερή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστα νέα κι εξελίξεις ή επαφές και συμφωνίες. Πιθανόν να γνωρίζετε ανθρώπους που σας ανοίγουν δρόμους επαγγελματικούς. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Επίσης η όψη αυτή προσφέρει εύνοια σε θέματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι

Σας ευνοεί ιδιαίτερα η τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις και μηνύματα, κυρίως στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, σε θέματα επίσης εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών. Μια όψη που αυξάνει την δημιουργικότητα, τις ιδέες και τις εμπνεύσεις, ενώ προσφέρει χιούμορ κι αισιοδοξία.

Καρκίνος

Ανοίγει την ψυχολογία σας η θετική όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που φέρνει και καλές εξελίξεις ή ειδήσεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών, περισσότερο ό,τι αφορά σε δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Επίσης μαθαίνετε πολλά πράγματα για την ψυχολογία σας κι έχετε καλύτερο έλεγχο και χαρά.

Λέων

Ευχάριστες ειδήσεις φέρνει αυτές τις μέρες το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Ωραία κοινωνική ζωή, ενώ κάποιοι άνθρωποι σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Μια όψη που ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες. Ωραίες επίσης βόλτες ή και κάποια ταξιδάκια. Εύνοια σε μάθηση, σεμινάρια, εξετάσεις.

Παρθένος

Τα οικονομικά και τα εργασιακά σας ευνοούνται αυτές τις μέρες με την τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία βελτιώνει τα έσοδα, ίσως φέρνει κάποια δώρα, ενώ στον εργασιακό χώρο γίνονται καλές επαφές και συζητήσεις, ή μαθαίνετε καλά νέα που ανοίγουν δρόμους. Ωραίες αγορές. Ευεργετικές πληροφορίες για θέματα υγείας και διατροφής.

Ζυγός

Άμεσα σας ευνοεί το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστα νέα στη ζωή σας, όπως και καλές εξελίξεις στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών αλλά και σε προσωπικούς στόχους. Επαναφέρει την αισιοδοξία και το χιούμορ η όψη αυτή, ενώ επίσης αυξάνει τις δημιουργικές ιδέες. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

Σκορπιός

Σήμερα κορυφώνεται το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες ξεμπλοκάρει και “ανοίγει” την ψυχολογία σας, ενώ φέρνει και ευχάριστα νέα κι εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Πνευματική ανάταση και διεύρυνση. Αίσιο κλείσιμο κύκλων ή θεμάτων. Εύνοια και σε θέματα καλλιτεχνικά και φιλανθρωπικά.

Τοξότης

Καλά νέα φέρνει αυτές τις μέρες η τυχερή όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να γίνονται και γνωριμίες ή συζητήσεις που σας ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Ευεργετικοί κάποιοι φίλοι, γνωστοί ή συγγενείς. Μια όψη που ευνοεί τη δικτύωση, αλλά και τη μάθηση, τα σεμινάρια, τις εξετάσεις. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια.

Αιγόκερως

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει τύχη, αναγνώριση, δημοφιλία, ανοίγματα, ενώ γίνονται επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες. Μπορεί να κάνετε και πολύ ωραίες αγορές, ή να προχωράτε σε καλές πωλήσεις. Εύνοια από άτομα εξουσίας.

Υδροχόος

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια τυχερή όψη με τον Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες ειδήσεις κι εξελίξεις, ενώ προχωράτε σε ορισμένα ανοίγματα. Επιτυχίες σε σπουδές, νομικά θέματα, ή σε άλλους προσωπικούς στόχους. Ο νους σας γίνεται πιο αισιόδοξος. Πολλές ιδέες, αρκετό χιούμορ. Ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες.

Ιχθύες

Μια όψη που απελευθερώνει και ανοίγει την ψυχολογία σας, το τρίγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, σας ξεμπλοκάρει αυτές τις μέρες, ενώ φέρνει και καλές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, κυρίως δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, διατροφής, κληρονομικών κλπ. Επίσης μπορεί να κλείνετε με επιτυχία κάποια θέματα ή κύκλους, και να απελευθερώνεστε έτσι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being